Mercedes-Benz bedrijfswagens voorraad

Ben je op zoek naar een Mercedes bedrijfswagen? Een nieuwe die wij al helemaal voor je hebben samengesteld, een tweedehands versie met slechts een paar kilometer op de teller of een bestelwagen occasion die al wat langer meegaat. Zoek niet verder. In onderstaand overzicht vind je alle Mercedes bedrijfswagens die wij op voorraad hebben staan.

Een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz bedrijfswagen kopen, leasen of financieren

Heb je je keuze gemaakt? Mooi! Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive kun je ervoor kiezen om je tweedehands bedrijfswagen te kopen, leasen of te financieren. De mogelijkheden verschillen per wagen en zijn terug te vinden op de pagina van een specifieke bestelbus. Wil je je graag laten adviseren of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen

Vraag een proefrit aan

Het is belangrijk om een proefrit te maken, om zeker te weten of een bestelbus bij jou en je onderneming past. Maak daarom eenvoudig online een afspraak of neem contact op met de Hedin Automotive-dealer waar de Mercedes-Benz bedrijfswagen staat.

Mercedes-Benz bedrijfswagens in verschillende soorten en maten

Er bestaan veel verschillende soorten bedrijfswagens. Zo heeft Mercedes-Benz bijvoorbeeld een compacte Citan bestelauto voor in de stad, een grote Sprinter bestelbus voor klussen van omvang of een V-klasse personenbus voor het vervoeren van klanten. De keuze is reuze en om jouw wensen zo goed mogelijk aan te laten sluiten adviseren we je graag over de mogelijkheden van een Mercedes-Benz bedrijfswagen, zodat jij de beste keuze maakt.

Bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive

Iedere ondernemer en onderneming is uniek en daar horen andere wensen bij. Bij Hedin Automotive kun je daarom ook terecht voor een (volledige) bedrijfswageninrichting. Op die manier kun je de ruimte in je Mercedes-Benz bestelbus zo gunstig mogelijk inrichten waardoor je efficiënter kunt werken. We hebben standaard inrichtingsvoorstellen, maar bieden graag maatwerk. Onze adviseurs bij Hedin Automotive staan voor je klaar om de in- en opbouw van jouw nieuwe Mercedes bestelbus te verzorgen, zodat je met plezier aan het werk gaat. Benieuwd geworden? Lees hier meer.

Waarom koop je een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz bedrijfswagen bij Hedin Automotive?

Het voordeel van een Mercedes-Benz bedrijfswagen uit onze voorraad is dat je direct kunt wegrijden tegen een scherpe prijs en niet hoeft te wachten op de levertijd. Daarnaast krijg je je eigen contactpersoon, die gespecialiseerd is in mobiliteit voor het MKB en jou en je onderneming het beste kent. En als je kiest voor een tweedehands Mercedes-Benz bedrijfswagen krijg je bij Hedin Automotive standaard minimaal een half jaar jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie, ontvang je 30 dagen omruilgarantie en krijg je een leven lang gratis APK cadeau.

Hedin Automotive vertegenwoordigt zeventien toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Volvo, Land Rover, Kia, Opel en Ford en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands (bedrijfs)auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Hedin Automotive hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw Mercedes-Benz bedrijfswagen.  

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz bedrijfswagens

Kan ik een Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive biedt aantrekkelijke leasemogelijkheden, van starterslease tot full operational lease. De mogelijkheden verschillen per model en dit kun je terugvinden op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Verkopen jullie ook elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagens?

Jazeker. Hedin Automotive heeft standaard elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagens op voorraad, zodat jij als ondernemer (weer) snel aan de slag kunt. Laat je adviseren over elektrisch rijden in een van onze vestigingen en geniet van lagere bedrijfskosten door een elektrische Mercedes-Benz bestelbus.

Wat is mijn huidige bedrijfswagen waard?

Op iedere pagina van een voorraadmodel kun je eenvoudig een indicatieve inruilwaarde berekenen met behulp van onze online taxatie tool. De definitieve inruilwaarde zal worden vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Tot welk gewicht mag ik een Mercedes-Benz bedrijfswagen besturen met een rijbewijs B?

Met rijbewijs B mag je een auto besturen van maximaal 3.500kg. Dit betekent dat het gewicht van jouw bestelbus plus het gewicht van de lading die je vervoert niet boven de 3.500kg uit mag komen. Dit geldt ook als je de lading in een aanhanger achter je bestelbus vervoert. Is de combinatie zwaarder? Dan heb je een vrachtwagenrijbewijs (C of C1) nodig. Houd hier dus rekening en voorkom dure boetes.