Standaard uitgerust met mobiliteitsgarantie

Heb je onderweg een probleem met je auto? Jouw Mercedes is standaard uitgerust met de mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz Mobilo. Zij helpen je snel bij technische pech, startproblemen, een ongeluk en vandalisme. Ook als je per ongeluk de verkeerde brandstof hebt getankt komt Mercedes je helpen. Zo kun jij met een gerust gevoel vertrekken.  

MobiloVan: Jouw mobiliteit is onze drijfveer

Ben jij voor je werk onderweg in je bestelwagen? Dan moet je zeker zijn dat je op je bestemming aankomt. Met Mercedes-Benz MobiloVan zorgen wij ervoor dat je snel verder rijdt bij een technisch defect. Wij bieden hulp ter plaatse. Ook stellen we een vervangende auto beschikbaar. Als het nodig is, regelen we een vergoeding voor taxi- of hotelkosten.   

Verleng Mobilo met een onderhoudsbeurt

De Mobilo service is twee jaar geldig vanaf het moment dat je de auto hebt gekocht. Daarna is de service eenvoudig te verlengen door het plannen van een onderhoudsbeurt. Je mobiliteitsgarantie is dan weer een jaar geldig. Plan je na een jaar weer een onderhoudsbeurt in, dan wordt de garantie opnieuw verlengd. Op deze manier blijft Mobilo geldig tot maar liefst dertig jaar.  

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Mobilo(Van)

Wat is Mercedes-Benz Mobilo?

Met Mercedes-Benz Mobilo krijg je in heel Europa hulp ter plaatse. Zo kom je altijd op je bestemming aan. 

Hoe lang is Mercedes-Benz Mobilo geldig?

Als je een Mercedes-Benz hebt gekocht, is de Mobilo service twee jaar geldig. Hierna verleng je de service eenvoudig door het plannen van een onderhoudsbeurt. De mobiliteitsgarantie is dan weer een jaar geldig. Na dit jaar is de service opnieuw te verlengen door plannen van een onderhoudsbeurt. Op deze manier blijft Mobilo geldig tot maar liefst dertig jaar.  

Is MobiloVan ook actief in het buitenland?

Ja, de mobiliteitsdiensten van MobiloVan zijn beschikbaar in heel Europa.  

Zijn de mobiliteitsdiensten van MobiloVan gratis?

Ja, hier zijn geen kosten aan verbonden. Je moet alleen in onderhoud blijven bij een Mercedes-Benz erkende dealer, zoals Hedin Automotive. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?