Private lease EQA voor een vast bedrag per maand

De EQA van Mercedes-Benz is echt iets voor liefhebbers van design. Duik in de wereld van Mercedes-Benz met de nieuwe EQA. Met de komst van deze EQA is elektrisch toegankelijk voor de private lease rijder. De auto heeft een puur elektrisch bereik van 424 kilometer WLTP.

Met private lease van Hedin Automotive rijd je volledig elektrisch in één van de meest intelligente modellen van Mercedes-Benz. Bereken direct jouw leasetarief en ervaar de EQA tijdens een proefrit.

Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz EQA private lease modellen

Vol spanning instappen

Duidelijke identificatie dankzij karakteristieke designkenmerken.

Deze EQA is de vertaalt progressieve luxe in de meest sportieve vorm. Deze compacte SUV van Mercedes-Benz is duidelijk te herkennen aan de lichtstrook aan de voor- en achterzijde. De markante black panel-grille is voorzien van een grote ster. De EQA is een statement voor elektrische mobiliteit.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Mercedes-Benz EQA zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto.  

Veelgestelde vragen over EQA private lease

Wat kost het private leasen van de EQA?

Je kan al rijden in de EQA vanaf € 789 per maand. De kosten voor verzekering, belasting en regulier onderhoud is altijd inbegrepen bij Hedin Automotive private lease.

Waar vind ik meer informatie over de EQA?

Op de modelpagina van de EQA is meer informatie beschikbaar. Hier kan je meer vinden over specificaties en de mogelijkheden en de prijslijst. 

Wat is de actieradius van de EQA?

Met een volle accu heeft de EQA ongeveer een bereik van 420 kilometer (WLTP).