Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Ontdek Lotus bij Hedin Automotive

Het Britse sportwagenmerk Lotus bestaat al sinds 1948 en verlegt al zeven decennia lang haar grenzen met als doel ongekende automobiliteit. Vanaf heden mag Hedin Automotive zich officieel agent van het merk noemen. Op dit moment zijn er twee Lotus vestigingen van Hedin Automotive: een vestiging in Veghel en Amstelveen. Bij ons vind je de nieuwste modellen en staan onze verkoopadviseurs voor jou klaar voor vragen en advies.

Service en onderhoud van jouw Lotus

Is jouw Lotus toe aan een onderhoudsbeurt, verloopt de APK of kun je wel een nieuwe set banden gebruiken? Als erkend Lotus partner onderhouden en repareren wij jouw Lotus met alle nodige vakkennis in onze werkplaats. Hier werken wij met specialistische apparatuur en met originele merk-onderdelen, zodat jouw Lotus in topconditie blijft én zijn waarde behoudt.

Plan direct een werkplaatsafspraak bij jou in de buurt via onze online werkplaatsplanner.

Hedin Automotive is specialist in Lotus

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles rondom de auto's van Lotus. Zo helpen onze verkoopadviseurs je graag bij het vinden of samenstellen van jouw ideale Lotus. Deze kun je vervolgens bij ons kopen, leasen of financieren. Je kunt Lotus online ontdekken en een proefrit of offerte aanvragen. Je bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen over Lotus-partner Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel partner van Lotus?

Ja, wij zijn merk-erkend partner en hebben alle kennis van het merk in huis. Bij ons kun je terecht voor het kopen, leasen, financieren of onderhouden van een Lotus.

Waar kan ik de Lotus-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze vestigingen vind je hier.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Lotus?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met jouw dichtsbijzijnde Lotus partner.