Openingstijden Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Veenendaal

Mercedes-Benz in Veenendaal is jouw officiële merk-dealer

Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Veenendaal, gelegen aan de Galileistraat 15, is dé Mercedes-Benz dealer voor de regio. Wij hebben een zeer ruim aanbod van nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz personenwagens. Indien je interesse uitgaat naar een bestelwagen ben je ook aan het juiste adres. Voor zowel onderhoud, hulp bij de aanschaf van een auto en scherpe acties staat ons enthousiaste team klaar om jou te woord te staan. 

 Bij onze vestiging in Veenendaal hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mercedes-Benz op voorraad in Veenendaal

De voorraad Mercedes-Benz personenauto’s en bedrijfswagens is zeer ruim. Naast de aantrekkelijke prijzen, ben je bij Hedin Automotive verzekerd van een betrouwbare aankoop. Wij selecteren namelijk enkel occasions die goed onderhouden zijn. Voor al jouw vragen op het gebied van mobiliteit staan onze medewerkers je graag te woord!

Mercedes-Benz onderhoud en service

APK keuringen, groot en klein onderhoud, reparaties, het wisselen van banden: je bent voor alle soorten onderhoud en reparaties van harte welkom bij onze vestiging in Veenendaal. Een groot aantal gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Plan eenvoudig jouw werkplaatsafspraak online via de website van Hedin Automotive.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Veenendaal

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Veenendaal?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Veenendaal geopend van 08:30 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Veenendaal?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Veenendaal.