Overweeg je om te private leasen?

Wil je jouw nieuwe auto financieren?

4.6 o.b.v. 162 reviews

Nieuw: de Peugeot 408 bij Hedin Automotive

De nieuwe Peugeot 408 is onthuld en staat bij ons in de showroom! Meer informatie? Kom langs bij een van onze vestigingen en maak kennis met dit compleet nieuwe model. Ook kun je dan uiteraard een proefrit maken.

Service en onderhoud voor jouw Peugeot

Is jouw Peugeot toe aan een onderhoudsbeurt, verloopt de APK of kun je wel een nieuwe set banden gebruiken? Als erkende Peugeot-dealer staan we graag voor je klaar in onze werkplaatsen. Hier onderhouden en repareren we jouw Peugeot met alle nodige vakkennis en originele onderdelen, zodat jouw Peugeot zijn waarde behoudt.

Plan eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner bij een vestiging bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

De 100% elektrische Peugeot e-308 en e-308 SW

De Peugeot 308 en 308 SW zijn al verkrijgbaar met benzine- en dieselmotoren en plug-in hybride aandrijflijnen bij Peugeot-dealer Hedin Automotive. Maar daar blijft het niet bij. De modellen zijn nu ook 100% elektrisch verkrijgbaar, de Peugeot e-308 en e-308 SW. Het rijbereik van de e-308 en e-308 SW is ongeveer 400 kilometer. Met een 100-kW lader zijn de auto's binnen een halfuur van 20% naar 80% capaciteit opgeladen. Meer weten? We vertellen je er graag alles over in onze vestigingen.

Hedin Automotive is specialist in Peugeot

Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het vinden van een nieuwe of tweedehands Peugeot personenauto of bedrijfswagen. Deze kun je eenvoudig bij ons kopen, leasen of financieren. Ben je benieuwd naar ons ruime aanbod Peugeot modellen? Bekijk ons modellenoverzicht online of kom langs in één van onze vestigingen om ons aanbod nieuwe en tweedehands modellen te bekijken.  

Vestigingen van Peugeot-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële Peugeot-dealer voor Noord-Nederland. Wij hebben vestigingen in Emmen, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Peugeot personenwagens en bedrijfswagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel

Veelgestelde vragen over Peugeot-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van Peugeot?

Ja, wij zijn merk-erkend Peugeot-dealer. Wij hebben meerdere vestigingen en hebben alle kennis van het merk in huis en werken in onze werkplaatsen met originele merk-onderdelen. 

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Peugeot?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met een Peugeot-vestiging bij jou in de buurt.

Waar zijn de Peugeot-dealers van Hedin Automotive gevestigd?

Bekijk het overzicht van onze Peugeot-vestigingen hier en vind een dealer bij jou in de buurt.

Verkopen jullie nieuwe Peugeot modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een aantal nieuwe Peugeot modellen op voorraad. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Je vindt onze actuele voorraad hier.

Ik zoek een tweedehands Peugeot. Verkoopt Hedin Automotive Peugeot occasions?

Ja, wij hebben verschillende occasions voor je klaarstaan. Dit zijn modellen met verschillende kleuren, kilometerstanden en bouwjaren. Bekijk ze hier en vind de Peugeot occasion die bij je past.

Ik wil een Peugeot private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Meer informatie over het private leasen en onze Peugeot actiemodellen vind je hier.

Kan ik een Peugeot zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie over het zakelijk leasen van een Peugeot bij Hedin Automotive vind je hier. Daar vind je ook onze actuele voorraad.