Rijd een nieuwe Mercedes-Benz GLA voor een vast bedrag per maand

De Mercedes-Benz GLA heeft een uitgesproken karakter, voldoende ruimte en is tot alles in staat. Deze compacte SUV geeft je het gevoel van vrijheid en is van alle gemakken voorzien. 

Met private lease van Hedin Automotive rijd je zorgeloos in een nieuwe Mercedes-Benz GLA voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder vrijblijvend jouw tarief en vraag een proefrit aan.

Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz GLA private lease modellen

Stoer en krachtig

De Mercedes-Benz GLA is de perfecte SUV voor in de stad. In het interieur worden technologie en sportiviteit perfect gecombineerd en de compacte vormen en nieuwe veiligheidsfeatures maken hem geschikt voor alle avonturen. Zo beschikt hij standaard over een offroad-techniekpakket, maar ook over een rijsassistentiepakket dat de veiligheid van alle passagiers garandeert. 

Interesse in het private leasen van een Mercedes-Benz GLA? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Mercedes-Benz GLA zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto.  

Veelgestelde vragen over private leasen van de GLA

Wat kost een GLA private lease?

Je kunt al een GLA private leasen vanaf € 767 per maand. Hierbij zijn de kosten voor verzekering, belasting en regulier onderhoud inbegrepen.

Waar kan ik meer informatie vinden over de GLA?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de GLA. Je kan hier bijvoorbeeld alles vinden over de beschikbare mogelijkheden in de prijslijst.

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar voor de GLA?

De GLA is beschikbaar met AMG Line, in Progressive of Style uitvoering of als standaarduitvoering.