Nieuwe naam en nieuwe site voor Renova MINI. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde MINI-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw MINI-dealer vinden op hedinautomotive.nl/mini. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes en Tilburg en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

Private lease jouw MINI Cooper Electric

Maak kennis met de nieuwe MINI Cooper Electric voor € 398 per maand* in de private lease. Het rijbereik van de MINI Electric is gegroeid naar een indrukwekkende actieradius van 402 kilometer. Met zijn vernieuwde design accentueert zijn iconische vorm met moderne details, zoals de ronde LED-koplampen en de futuristische grille. Ervaar de perfecte mix van stijl en duurzaamheid.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze MINI Verkoopadviseurs. Zij helpen je graag verder.

* prijs i.c.m. subsidie regeling | o.b.v. 48 maanden looptijd en 10.000 kilometer per jaar.

Maak een werkplaatsafspraak voor jouw MINI

Is jouw MINI toe aan onderhoud? Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak bij Hedin Automotive, jouw MINI-dealer. Ervaren monteurs sleutelen aan je auto en zorgen ervoor dat je weer snel op weg bent.

Een selectie van onze MINI modellen

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Meer MINI voor jou. Welkom bij Hedin Automotive.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op het dashboard van je MINI niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven. Bij Hedin Automotive werken mensen met een autohart die altijd voor je klaar staan.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Duurzaamheid en MINI-dealer Hedin Automotive

Bij MINI-dealer Hedin Automotive is duurzaamheid erg belangrijk. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering daarom dan ook verankerd. Duurzaamheid heeft bij ons niet alleen betrekking op elektrisch rijden of afvalscheiding, wij kijken vanuit een breder perspectief naar duurzaamheid. Je ziet dit onder andere terug in het materiaalgebruik, aandacht voor het welzijn van de medewerkers en het samenwerken met goede doelen. Sinds 2022 zijn we een officieel Erkend Duurzaam Dealerbedrijf. De Erkend Duurzaam certificering maakt deel uit van onze verduurzamingsstrategie.

Lees meer over onze strategie en bedrijfsontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Vestigingen van MINI-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé officiële MINI-dealer voor Noord-Brabant en Zeeland. Wij hebben vestigingen in Breda, Goes en Tilburg. Daarnaast kun je voor specifiek MINI service bij onze MINI-servicepunten in Roosendaal en Waalwijk. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een nieuwe MINI en MINI occasions. Uiteraard onderhouden we je MINI ook en staan we ook voor je klaar met schadeherstel.

Over MINI

MINI, oorspronkelijk opgericht in 1959, heeft zich ontwikkeld tot een symbool van Britse autotechniek en stijl. De oorspronkelijke MINI was ontworpen als een betaalbare en zuinige stadsauto, maar groeide uit tot een icoon van de jaren 60. Vandaag de dag biedt MINI een reeks sportieve en stijlvolle auto's die bekend staan om hun wendbaarheid en rijplezier - het echte Go Kart-gevoel. Modellen zoals de MINI Cooper 3-deurs en de MINI Countryman blijven populair vanwege hun unieke design en prestaties. Beleef de speelse en dynamische wereld van MINI bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Veelgestelde vragen over MINI-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van MINI?

Ja, wij zijn merk-erkend MINI-dealer. Wij hebben meerdere vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland en hebben alle kennis van het merk in huis en werken in onze werkplaatsen met originele merk-onderdelen. 

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn MINI?

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met een MINI-vestiging bij jou in de buurt.

Was Hedin Automotive MINI voorheen Renova?

Ja dit klopt. Wij hebben in 2023 MINI-dealer Renova overgenomen en vanaf 2024 zijn de Renova bedrijven verder gegaan onder de vlag van Hedin Automotive.

Waar zijn de MINI-dealers van Hedin Automotive gevestigd?

Bekijk het overzicht van onze BMW-vestigingen hier en vind een dealer bij jou in de buurt. Wij staan graag voor je klaar en heten je van harte welkom!

Ik zoek een tweedehands MINI. Verkoopt Hedin Automotive MINI occasions?

Ja, wij hebben van nagenoeg alle modellen occasions voor je klaarstaan. Dit zijn modellen met verschillende kleuren, kilometerstanden en bouwjaren. Bekijk ze hier en vind de MINI occasion waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Verkopen jullie nieuwe MINI modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een groot aantal nieuwe MINI modellen op voorraad. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Je vindt onze actuele voorraad hier.

Ik wil een MINI private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Meer informatie over het private leasen en onze MINI actiemodellen vind je hier.

Kan ik een MINI zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie over het zakelijk leasen van een MINI bij Hedin Automotive vind je hier. Daar vind je ook onze actuele voorraad.

Kan ik een MINI financieren bij jullie?

Uiteraard! Meer informatie over het financieren van een MINI vind je hier