Mercedes-Benz CLA Shooting Brake private lease

Een estate die aan alle verwachtingen voldoet.

Private lease de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake voor een vast bedrag per maand

Wanneer je op zoek bent naar een sportieve auto, maar niet in wil leveren op ruimte, luxe en comfort is de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake de ideale optie. Zijn unieke design, sportieve interieur en Mercedes-Benz User Experience systemen zorgen voor maximaal rijplezier voor het hele gezin.

Met private lease van Hedin Automotive rijd je zorgeloos een Mercedes-Benz CLA Shooting Brake voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder gemakkelijk jouw vaste tarief.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake private lease modellen

Ruim en veilig

De Mercedes-Benz CLA Shooting Brake is voorzien van een ruimtelijk interieur met voldoende beenruimte en een grote achterbak (505 liter) voor alle bagage. Daarnaast is de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake uitgerust met de nieuwste Intelligent Drive technologie, dat waarschuwt voor dreigend verkeer op de weg en assisteert bij het remmen en uitwijken. Zo kom je dus altijd comfortabel én veilig op je bestemming.

Benieuwd naar het private leasen van de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake? Kom langs voor een proefrit! 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto. 

Veelgestelde vragen over het private leasen van de CLA Shooting Brake

Wat kost een CLA Shooting Brake private lease?

Je kunt al een CLA private leasen vanaf € 725 per maand. Hierbij zijn de kosten voor verzekering, belasting en regulier onderhoud inbegrepen. 

Waar kan ik meer informatie vinden over de CLA Shooting Brake?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de CLA Shooting Brake. Je kan hier bijvoorbeeld alles vinden over de beschikbare mogelijkheden in de prijslijst.