Rijd zorgeloos een Mercedes-Benz GLC met private lease

De Mercedes-Benz GLC biedt een unieke rijervaring. De meest dynamische SUV van Mercedes-Benz is volledig opnieuw vormgegeven waardoor jij geniet van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en rijcomfort. Daarnaast is het interieur voorzien van een minimalistisch en vooruitstrevend design.

Met private lease van Hedin Automotive rijd je zorgeloos in een nieuwe Mercedes-Benz GLC voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder vrijblijvend jouw tarief en vraag een proefrit aan.

Wanneer je kiest voor private lease kun je uiteraard je huidige auto ook bij ons inruilen. Wil je een indicatie van wat jouw huidige auto nog waard is? Gebruik dan onze online taxatietool. Zo weet je binnen 1 minuut een schatting van de waarde van jouw auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz private lease GLC SUV modellen

Karakteristiek en royaal

Het lijnenspel van de Mercedes-Benz GLC geeft het sportieve uiterlijk van de SUV dynamische proporties. De GLC is niet alleen een auto die overtuigt in de stad, off-road biedt hij ook uitmuntende prestaties. Vanbinnen oogt het interieur rustig en ontspannen, alles is binnen handbereik en het infotainmentsysteem werkt intuïtief. Zo stap je na iedere rit uitgerust uit.

Interesse in het private leasen van de Mercedes-Benz GLC? Wij helpen je met plezier bij het samenstellen van jouw nieuwe GLC.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Mercedes-Benz GLC zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van je nieuwe auto.

Veelgestelde vragen over de GLC SUV private lease

Wat kost een privé leasen van een Mercedes-Benz GLC?

Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive lease je al een GLC vanaf € 1.065 per maand.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mercedes-Benz GLC?

Meer informatie over de GLC vind je op de modelpagina op onze website. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.

Welke uitvoeringen kent de Mercedes-Benz GLC?

De GLC is leverbaar in de Business Line, Luxury Line en de AMG Line.