Mercedes-Benz onderhoud bij Hedin Automotive

Als officieel Mercedes-Benz dealer kennen wij jouw auto het beste. Wij weten welk onderhoud jouw auto nodig heeft om hem in topconditie te houden. Zou kun jij veilig en vertrouwd kilometers maken op de weg. Maak nu online een afspraak bij Mercedes-Benz dealer Hedin Automotive.

Onze ervaren monteurs werken graag aan jouw Mercedes-Benz

Uiteraard wil je dat jouw Mercedes in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen jouw Mercedes van binnen en van buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Met passie voor het merk Mercedes en vanuit onze moderne werkplaatsen werken zij graag aan jouw auto. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.  

Maak gemakkelijk online een serviceafspraak

  • Online een afspraak maken
  • Deskundig advies en onderhoud
  • Altijd een vestiging in de buurt
NL

Meer informatie over Mercedes-Benz onderhoud, APK, acties en meer...

Lente & zomer

Herfst & winter

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz onderhoud bij Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Mercedes-Benz?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je Mercedes-Benz gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens de onderhoudsbeurt aan mijn Mercedes-Benz?

Ja. Als officiële Mercedes-Benz dealer gebruiken wij altijd originele onderdelenbij tijdens het onderhoud. Zo blijft jouw Mercedes-Benz altijd in topconditie

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Mercedes-Benz?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Mercedes-Benz?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Mercedes-Benz zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijg je garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van Mercedes-Benz zelf.

Heeft Hedin Automotive ook een speciale Member Card van Mercedes-Benz voor onderhoud?

Ja, meer informatie over de Mercedes-Benz Member Card en alle voordelen vind je hier.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan zeker! Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.