Innovatie voor de echte pioniers

Mercedes-EQ maakt elektrisch rijden echt bijzonder. Stap in de toekomst van elektrische mobiliteit en ervaar comfort, veiligheid en betrouwbaarheid van het hoogste niveau in puur elektrische vorm. Het MBUX infotainment systeem zorgt voor een warm welkom bij het instappen. Geniet van ultiem rijplezier en door korte oplaadtijden staat niets jou meer in de weg. Sluit je aan als pionier in het elektrisch rijden met Mercedes-EQ.

Ben jij klaar voor de overstap of wil je meer weten over elektrisch rijden met Mercedes-EQ? Wij vertellen je graag alles over rijden met Mercedes-EQ. Vind het model dat bij je past en vraag een offerte aan of vind jouw nieuwe Mercedes-EQ in onze voorraad. Kom je liever de Mercedes-EQ in het echt bekijken? We staan graag voor je klaar in een van onze vestigingen.

100% elektrisch
Klaar voor de toekomst
Duurzaam rijden

De volledig elektrische modellen van Mercedes-EQ

Model_EQC
Elektrisch

EQC Mercedes-EQ


De SUV van Mercedes-EQ die je verrast. 

Model_EQS
Elektrisch

EQS Mercedes-EQ


Elektrisch rijden in de meest luxe vorm.

Model_EQB
Elektrisch

EQB Mercedes-EQ


Het elektrische ruimtewonder van Mercedes-EQ.

EQV
Elektrisch

EQV Mercedes-EQ


De elektrische bestelwagen uit de EQ-familie.

Jouw elektrische Mercedes-EQ opladen

Elektrisch rijden met Mercedes-EQ staat gelijk aan zorgeloos de weg op gaan. Maar hoe zit dat met opladen? Wanneer je beschikt over een eigen parkeerplaats rondom jouw woning leent zo’n parkeerplaats zich als perfecte locatie om jouw Mercedes-EQ op te laden. Laad in de nacht jouw auto op en ga de volgende ochtend vol energie weer op pad. Maak je dagelijks vele kilometers? Ook dat is geen probleem, het kan voor jouw werkgever zeer interessant zijn om jouw parkeerplek te voorzien van een laadpaal. Daarnaast kan het MBUX-infotainmentsysteem elke route zo aanpassen dat er altijd een laadstation in de buurt is. Je laad jouw Mercedes-EQ dan binnen 30 tot 40 minuten weer volledig op (10-80%). 

Meer weten over het opladen van jouw Mercedes-EQ, we hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet. En heb je toch vragen? Schroom niet, we helpen je graag.

Mercedes me

Mercedes me gaat in combinatie met een Mercedes-EQ nog een stapje verder voor jou. De applicatie op je smartphone biedt vele voorzieningen en services zodat jij het maximale uit jouw Mercedes-EQ kan halen. Koppel je eenvoudig aan jouw auto en krijg toegang tot het instellen van services of voertuigfuncties zonder in de buurt te zijn. Zie eenvoudig of de batterij opgeladen is of hoelang het laden nog gaat duren. Geniet van het comfort van een warme auto wanneer je via de Mercedes me app jouw Mercedes-EQ auto in de wintermaanden hebt voorverwarmd. 

Kortom Mercedes me voegt een extra dimensie toe aan jouw Mercedes-EQ. Wil je meer weten over wat Mercedes me te bieden heeft voor jou en jouw Mercedes-EQ, we hebben alle gemakken voor je op een rijtje gezet. Toch vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Nog niet helemaal overtuigd?

Wil je liever (nog) geen volledig elektrische auto? Kijk ook eens naar de EQ Power-modellen met Plug-in Hybrid-aandrijving. Geniet van de perfecte combinatie tussen een elektro- en een verbrandingsmotor waarin het beste van twee werelden word verenigd. Tank voor de lange ritten en rijd puur elektrisch in de stad.

Vind hieronder het model dat bij je past of neem contact met ons op voor meer informatie. Liever direct wegrijden? Kies dan voor een van onze nieuwe of tweedehands Plug-in hybrid voorraadmodellen!

Mercedes-Benz Plug-in hybrid

Model_A-Klasse_Limousine

Mercedes-Benz A-Klasse Limousine


Bij de A-Klasse Limousine is het three box-design sportiever dan ooit.

Model_E-Klasse

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine


Veilige en stijlvolle E-Klasse voor de zakelijke rijder. 

Model_E-Klasse_Estate

Mercedes-Benz E-Klasse Estate


Comfort met een hoofdletter ‘C’. 

Stel jouw vraag over Mercedes-EQ of meld je aan voor nieuwsberichten

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz en elektrisch rijden

Heeft Mercedes-Benz ook elektrische modellen?

Ja, Mercedes-Benz heeft elektrische modellen, dit valt onder Mercedes-EQ. Kies voor de volledig elektrische EQ of de Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modellen. 

Welke Mercedes-EQ Plug-in Hybrid modellen zijn er?

De volgende Mercedes-Benz modellen hebben een Plug-in Hybride aandrijving:  

  • A-Klasse 250 e
  • B-Klasse 250 e
  • C-Klasse 300 e
  • E-Klasse 300 e
  • GLC 300 e
  • GLE 350 de
  • S-Klasse 560 e

Heeft Mercedes-Benz modellen die volledig elektrisch aangedreven zijn?

Ja, alle modellen van Mercedes-EQ zijn elektrisch. Dit zijn bijvoorbeeld de EQA, EQB, EQC en EQS.