Een elektrische Mercedes-Benz: innovatie voor de echte pioniers

Mercedes-Benz maakt elektrisch rijden echt bijzonder. Stap in de toekomst van elektrische mobiliteit en ervaar comfort, veiligheid en betrouwbaarheid van het hoogste niveau in puur elektrische vorm. Het MBUX infotainment systeem zorgt voor een warm welkom bij het instappen. Geniet van ultiem rijplezier en door korte oplaadtijden staat niets jou meer in de weg. Sluit je aan als pionier in het elektrisch rijden met Mercedes-Benz.

Ben jij klaar voor de overstap of wil je meer weten over elektrisch rijden met Mercedes-Benz? Wij vertellen je graag alles over rijden met Mercedes-Benz. Vind het model dat bij je past en vraag een offerte aan of vind jouw nieuwe Mercedes-Benz in onze voorraad. Kom je liever de Mercedes-Benz in het echt bekijken? We staan graag voor je klaar in een van onze vestigingen.

100% elektrisch
Klaar voor de toekomst
Duurzaam rijden

De volledig elektrische modellen van Mercedes-Benz

Model_EQS
Elektrisch

Mercedes-Benz EQS


Elektrisch rijden in de meest luxe vorm.

Mercedes-EQ - EQE
Elektrisch

Mercedes-Benz EQE


Stijlvol, luxe én volledig elektrisch.

EQE_SUV_MODELFOTO
Elektrisch

Mercedes-Benz EQE SUV


Innovatief en een echte allrounder.

Jouw elektrische Mercedes-Benz opladen

Elektrisch rijden met Mercedes-Benz staat gelijk aan zorgeloos de weg op gaan. Maar hoe zit dat met opladen? Wanneer je beschikt over een eigen parkeerplaats rondom jouw woning leent zo’n parkeerplaats zich als perfecte locatie om jouw Mercedes-Benz op te laden. Laad in de nacht jouw auto op en ga de volgende ochtend vol energie weer op pad. Maak je dagelijks vele kilometers? Ook dat is geen probleem, het kan voor jouw werkgever zeer interessant zijn om jouw parkeerplek te voorzien van een laadpaal. Daarnaast kan het MBUX-infotainmentsysteem elke route zo aanpassen dat er altijd een laadstation in de buurt is. Je laad jouw Mercedes-Benz dan binnen 30 tot 40 minuten weer volledig op (10-80%). 

Meer weten over het opladen van jouw Mercedes-Benz, we hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet. En heb je toch vragen? Schroom niet, we helpen je graag.

Mercedes me

Mercedes me gaat in combinatie met een Mercedes-Benz nog een stapje verder voor jou. De applicatie op je smartphone biedt vele voorzieningen en services zodat jij het maximale uit jouw Mercedes-Benz kan halen. Koppel je eenvoudig aan jouw auto en krijg toegang tot het instellen van services of voertuigfuncties zonder in de buurt te zijn. Zie eenvoudig of de batterij opgeladen is of hoelang het laden nog gaat duren. Geniet van het comfort van een warme auto wanneer je via de Mercedes me app jouw Mercedes-Benz auto in de wintermaanden hebt voorverwarmd. 

Kortom Mercedes me voegt een extra dimensie toe aan jouw Mercedes-Benz. Wil je meer weten over wat Mercedes me te bieden heeft voor jou en jouw Mercedes-Benz, we hebben alle gemakken voor je op een rijtje gezet. Toch vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.

Nog niet helemaal overtuigd van een elektrische Mercedes-Benz?

Wil je liever (nog) geen volledig elektrische auto? Kijk ook eens naar de Mercedes-Benz modellen met Plug-in Hybrid-aandrijving. Geniet van de perfecte combinatie tussen een elektro- en een verbrandingsmotor waarin het beste van twee werelden word verenigd. Tank voor de lange ritten en rijd puur elektrisch in de stad.

Vind hieronder het model dat bij je past of neem contact met ons op voor meer informatie. Liever direct wegrijden? Kies dan voor een van onze nieuwe of tweedehands Plug-in hybrid voorraadmodellen!

Mercedes-Benz Plug-in hybrid

Model_A-Klasse

Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback


Volwassen, jeugdig en dynamisch. 

Model_A-Klasse_Limousine

Mercedes-Benz A-Klasse Limousine


Bij de A-Klasse Limousine is het three box-design sportiever dan ooit.

E-Klasse_Modelpagina

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine


Een brug tussen traditie en digitalisering.

Modellen_GLC_Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupé


Elegant design met sportieve rijprestaties.

Stel jouw vraag over Mercedes-Benz en elektrisch rijden

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz en elektrisch rijden

Heeft Mercedes-Benz ook elektrische modellen?

Ja, Mercedes-Benz heeft elektrische modellen. Kies voor een volledig elektrische Mercedes-Benz of de Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modellen. 

Welke Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modellen zijn er?

De volgende Mercedes-Benz modellen hebben een Plug-in Hybride aandrijving:  

  • A-Klasse 250 e
  • B-Klasse 250 e
  • C-Klasse 300 e
  • E-Klasse 300 e
  • GLC 300 e
  • GLE 350 de
  • S-Klasse 560 e

Heeft Mercedes-Benz modellen die volledig elektrisch aangedreven zijn?

Ja, alle modellen van Mercedes-Benz zijn elektrisch. Dit zijn bijvoorbeeld de EQA, EQB, EQC en EQS.