Kopen vanaf

€ 72.348

Private lease € 983

€ 973

Bijtellingspercentage

16%

Ontdek de EQE van Mercedes-Benz

De nieuwe Mercedes-Benz EQE, comfortabel, dynamisch en elektrisch. De elektrische variant van de Mercedes-Benz E-klasse is een nieuwe stap voorwaarts in elektrisch rijden. Met een sportief en naadloos design heeft het alle karaktereigenschappen van een echte Mercedes-Benz. Binnenin waan je je de koning van de weg met een luxe en comfortabel interieur. Deze combinatie staat garant voor een nieuwe dimensie op het gebied van luxe en rijcomfort. 

Benieuwd geworden? Kom de nieuwe EQE bij ons in de showroom bewonderen. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De Mercedes-Benz EQE uitvoeringen

Profiteer nu van hoge kortingen tijdens de EV Deals

Elektrisch rijden is de toekomst en dit is het moment om over te stappen. Tijdens de EV Deals van Hedin Automotive profiteer je van kortingen tot wel €15.000 op een elektrische Mercedes-Benz uit voorraad. Of je nu kiest voor een compacte SUV als de EQA of een luxe limousine als de EQS, er is altijd een elektrische Mercedes-Benz die bij je past.

Mercedes-AMG EQE

Een nieuwe generatie en zijn tijd ver vooruit: de nieuwe Mercedes-AMG EQE-modellen brengen duurzaamheid in een stroomversnelling.

Elektrisch. Dynamisch. AMG.

De Mercedes-AMG EQE heeft maar liefst 950 Nm koppel en is binnen 3,5 seconden op de 100 km/h. De Mercedes-AMG EQE 53 is klaar voor elke taak - wanneer jij dat ook bent. De ultralichte, krachtige accu heeft een speciaal thermisch concept en biedt op elk moment maximale prestaties, zelfs bij herhaalde krachtige acceleraties.

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de EQE van Mercedes-EQ? Download dan gemakkelijk de prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Luxe en Comfort voor iedere passagier

De EQE biedt alles op het gebied van luxe en comfort. De binnen afmetingen overtreffen die van de huidige E-Klasse. Zitposities zijn overzichtelijk, ruim en duidelijk gericht op een hoge mate van veiligheid. De multicontourstoelen zorgen bovendien voor perfecte rugsteun en de massageprogramma’s toveren de rit om tot een pure wellness. De EQE heeft veel overeenkomsten met die van de EQS, zo is er bijvoorbeeld achterasbesturing mogelijk als optionele extra wat de EQE wendbaarder maakt. Daarnaast is de EQE de beste in zijn klasse op het gebied van geluids- en trilling comfort. Hierdoor geniet je ontspannen van elke rit en stap je uitgerust uit op de eindbestemming.

De EQE heeft een bereik tot wel 646 kilometer

Met de Mercedes-Benz EQE is rijbereik geen probleem meer. De accu heeft een bruikbare energie-inhoud van 90 kWh en een actieradius tot 646 km. Daarmee is de EQE volgens de WLTP absoluut geschikt voor langere afstanden. Toch extra bereik nodig? Ook dat is geen probleem. Je laadt de EQE bij een snellader met  een half uur op van 10% naar 80%.

MBUX-infotainmentsysteem, digitaal neusje van de zalm

Het MBUX hyperscreen brengt de ervaring van een infotainmentsysteem naar een nieuw niveau. Met 3 schermen verzonken in een prachtig gebogen glazen afdekking is er voor zowel de bestuurder als de passagier een unieke ervaring. Het 12,3 inch OLED-display aan de passagierszijde geeft hem op deze manier een eigen controlegebied.

Voor de bestuurder is er de intelligente navigatie die automatisch de snelste of handigste route berekend. Dit kan op basis van laadstops, files of  een veranderende rijstijl. Het MBUX-infotainmentsysteem geeft direct aan of de beschikbare batterijcapaciteit toereikend is om zonder laden terug te keren naar het startpunt.

Bekijk de nieuwe Mercedes EQE

Wil jij online alvast kennismaken met de nieuwe EQE? Bekijk dan de YouTube video. Wij laten je graag alle details zien van dit nieuwe model. Liever in het echt ervaren? Maak dan een afspraak.

De EQE biedt innovatie voor alle passagiers

De EQE is compacter dan de EQS en heeft een wielbasis die 90 millimeter korter is, namelijk 3120 millimeter. De binnen afmetingen overtreffen zelfs duidelijk die van de huidige E-Klasse. De zitpositie is overzichtelijk en biedt een hoge mate van veiligheid. Het interieurontwerp en de uitrusting zijn duidelijk gebaseerd op de EQS, met bijvoorbeeld automatische comfortdeuren (voor) en achterasbesturing als optionele extra's. Op het gebied van geluids- en trilling comfort behoort de EQE tot de beste in zijn klasse.

Hedin Automotive is jouw Mercedes-Benz dealer

Hedin Automotive is met in totaal tien vestigingen dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de EQE van Mercedes-Benz

Wat is de actieradius van de Mercedes-Benz EQE?

De Mercedes-Benz EQE is geschikt voor lange afstanden. Met een actieradius tot 646 km (WLTP) brengt de EQE jou overal naartoe.

Wat kost de EQE?

De Mercedes-Benz EQE is leverbaar vanaf € 69.202.

Hoe snel is de Mercedes-Benz EQE opgeladen?

De EQE is met 32 minuten opgeladen van 10% naar 80% bij een snellader