APK Controle van jouw Mercedes-Benz

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring waarbij alle belangrijke onderdelen van jouw Mercedes-Benz worden gecontroleerd. Onze ervaren keurmeesters controleren je auto of bestelwagen op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van de wielen, autogordels, remmen, verlichting, uitlaat en spiegels. Zo ben je verzekerd van een veilige auto.  

APK keuring voor slechts €29,95

Is jouw Mercedes-Benz personenwagen of bestelwagen toe aan een APK-keuring? Voor een all-in APK-keuring betaal je bij Hedin Automotive slechts €29,95 incl. BTW voor je personenwagen. Voor je bestelwagen betaal je €33,- excl. BTW. Maak nu online een afspraak bij een van onze vestigingen. 

Wanneer heeft mijn Mercedes-Benz een APK nodig?

Het hangt af van de leeftijd van jouw Mercedes-Benz wanneer en hoe vaak hij gekeurd moet worden. Ook het type brandstof is hierbij belangrijk. De algemene regels vind je hieronder:  

 BrandstofWanneer APK-keuren?
Datum eerste toelating na 1 januari 2005 Benzine en/of elektromotor APK na vier, zes en acht jaar. Daarna jaarlijks verplicht. 
 Diesel, gas of anders APK na drie jaar. Daarna jaarlijks verplicht. 
Datum eerste toelating voor 1 januari 2005 Alle APK na drie jaar. Daarna jaarlijks verplicht.  
Voertuig 30 jaar of ouder Alle Eens per twee jaar 
Datum eerste toelating voor 1 januari 1960 Alle Geen APK-plicht 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz APK

Wat kost een APK bij Mercedes-Benz dealer Hedin Automotive?

Voor het keuren van een personenwagen betaal je €29,95 incl. BTW. Voor een bestelwagen betaal je slechts €33 excl. BTW.  

Op welke punten wordt een Mercedes-Benz gecontroleerd tijdens een APK-Keuring?

Een Mercedes-Benz wordt gecontroleerd op een aantal belangrijke onderdelen. Denk hierbij aan de wielen, uitlaatgassen, stuurinrichting, registratie, autogordels en remmen. Ook de carrosserie, verlichting, wielophanging, uitlaat, vergrendeling, voorruit, spiegels en claxon worden gecontroleerd.  

Waar kan ik mijn Mercedes-Benz personenwagen APK laten keuren bij Hedin Automotive?

Je kan je auto APK laten keuren bij een van onze vestigingen met een personenwagen werkplaats. Deze vind je in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Nieuwegein en Veenendaal.  

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?