Openingstijden Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nieuwegein

Jouw officiële Mercedes-Benz-dealer in Nieuwegein

Aan de Ringwade 2 vind je dé Mercedes-Benz-dealer voor de regio Nieuwegein. Het grote en diverse aanbod van modellen bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte auto’s. In geval van een Mercedes-Benz bestelwagen ben je bij onze vestiging ook aan het juiste adres. Profiteer van scherpe acties en aantrekkelijk geprijsde modellen. 

Bij onze vestiging in Nieuwegein hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mercedes-Benz direct uit voorraad in Nieuwegein

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz personenauto of bedrijfswagen, bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nieuwegein ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Mercedes-Benz onderhoud en service in Nieuwegein

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Hedin Automotive ben je daarom van harte welkom om jouw Mercedes-Benz te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Nieuwegein

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nieuwegein?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Nieuwegein geopend van 08:30 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nieuwegein?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nieuwegein.