Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Tijdelijk extra inruilvoordeel

Overweeg je een nieuwe auto aan te schaffen? Dan is deze actie iets voor jou! Ontvang extra inruilvoordeel op jouw huidige auto, ongeacht het merk. Deze actie is tijdelijk geldig op geselecteerde Hongqi E-HS9 modellen uit voorraad.

Benieuwd naar welke modellen in aanmerking komen? Bekijk dan onze huidige voorraad.

Ontdek de Hongqi E-HS9 en plan een proefrit

Nieuw op de Nederlandse markt: een gloednieuwe, 100% elektrische SUV met een uniek en luxueus design. De Hongqi E-HS9 is uniek in alle opzichten en heeft zich al bewezen in onder andere China en Noorwegen. Ben je benieuwd naar deze luxe zes- of zevenzitter? Ontdek hem online, bekijk onze video's en plan direct jouw proefrit. 

Hongqi E-HS9 shortlease

Op een flexibele manier een Hongqi rijden? Kies dan voor onze tijdelijke Hongqi shortlease actie in samenwerking met MABI Mobility. Al nu voor € 1.395 per maand* rijdt u een Hongqi E-HS9 President mét black pack. Met shortlease geniet u van de service van leasen en ongebondenheid van huren. Deze actie is na 30 dagen dagelijks opzegbaar.

Toch liever leasen?  De Hongqi E-HS9 is al te leasen vanaf € 889 per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

*prijs exclusief btw 
**De actie is geldig tot 30 Juni

Service en onderhoud voor jouw Hongqi E-HS9

Is jouw E-HS9 toe aan een onderhoudsbeurt, verloopt de APK of kun je wel een nieuwe set banden gebruiken? Als erkend Hongqi-dealer onderhouden en repareren wij jouw Hongqi met alle nodige vakkennis in onze werkplaats. Hier werken wij met specialistische apparatuur en met originele merk-onderdelen, zodat jouw Hongqi in topconditie blijft én zijn waarde behoudt.

Plan direct een werkplaatsafspraak bij jou in de buurt via onze online werkplaatsplanner.

Upgrade de Hongqi E-HS9 met Black Pack

Ben je al in het bezit van een Hongqi E-HS9 of ben je van plan er een aan te schaffen? Overweeg dan zeker om jouw auto te upgraden met een sportief pakket. Je kiest hierbij voor het exclusieve Hongqi Black Pack pakket van Hedin Automotive. Dit houdt in dat alle chromen designelementen van het exterieur zwart worden gemaakt. Daarnaast zijn de 22-inch velgen van de auto in glossy black gespoten. Dit geeft jouw Hongqi een luxe en extra sportieve uitstraling.

Het aanbrengen van het speciale Hongqi Black Pack kost €7.495 inclusief btw. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze vestigingen voor vragen en/of advies. 

Vestigingen van Hongqi-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is officieel Hongqi-dealer en heeft vestigingen in Amstelveen, Groningen, Houten, Schiedam en Veghel. Hier kun je terecht voor een nieuwe Hongqi E-HS9occasions en voor onderhoud of schadeherstel

Veelgestelde vragen over Hongqi-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel Hongqi-dealer?

Jazeker, Hedin Automotive is officieel merk-erkend dealer van Hongqi.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Hongqi?

Voor het plannen van een onderhoud- of reparatieafspraak kun je onze online werkplaatsplanner gebruiken. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met een van onze Hongqi-vestigingen.

Waar zitten de Hongqi-vestigingen van Hedin Automotive?

Wij hebben vijf vestigingen in Nederland. Bekijk onze vestigingen voor meer informatie zoals openingstijden en contactgegevens.

Ik wil een Hongqi zakelijk leasen. Kan dit bij Hedin Automotive?

Ja, dit kan zeker. Ontdek de mogelijkheden online of kom voor meer informatie naar een van onze vestigingen

Kan ik een Hongqi private leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dit kan zeker. Kom voor meer informatie naar een van onze vestigingen