BRABUS is een klasse apart

Innovatie, prestatie en exclusiviteit – Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive is Official Supplier van BRABUS. Samen transformeren wij jouw Mercedes-Benz in een uniek voertuig, dat de aandacht van vele weggebruikers zal trekken. Onze samenwerking typeert de passie voor auto’s, de toewijding aan prestaties, het verlangen naar perfectie en het streven naar de overtreffende trap – state-of-the-art. 

Wij staan graag voor je klaar, dus neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over BRABUS en jouw Mercedes-Benz.

Uniek bij Hedin Automotive
Exclusief maatwerk
Official Supplier

BRABUS bij Hedin Automotive

Via Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive is het mogelijk om originele BRABUS-onderdelen te bestellen om jouw Mercedes-Benz nóg unieker te maken. Door middel van tuningtechnieken afkomstig van BRABUS is het zelfs mogelijk om jouw Mercedes-Benz krachtiger en sneller te maken. Bij ons kan de zoektocht naar een BRABUS die volledig aansluit op jouw wensen gestart worden en kun je terecht voor zowel oldtimers als complete BRABUS-modellen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over BRABUS bij Hedin Automotive

Voor welke modellen zijn er BRABUS aanpassingen beschikbaar?

Er zijn BRABUS aanpassingen beschikbaar voor de A-Klasse, C-Klasse, CLS, E-Klasse, EQC, G-Klasse, GLB, GLC, GLE, GLS, GT, S-Klasse, V-Klasse, X-Klasse en smart fortwo.

Voor welke aanpassingen aan mijn Mercedes-Benz kan ik naar BRABUS toe?

BRABUS biedt per model verschillende onderdelen aan om jouw Mercedes-Benz nog unieker te maken. Daarnaast kan BRABUS ook het vermogen aanpassen. Ook is het mogelijk om bij BRABUS kant en klare modellen aan te schaffen.

Doet BRABUS ook aan het restaureren van klassieke auto’s?

Ja, hier is BRABUS gespecialiseerd in. BRABUS heeft zelf de 6-star restauratie geïntroduceerd om op deze manier aan te geven dat hun restauraties in ultieme staat zijn.