Hedin Automotive Business Solutions

Alles voor de mobiliteit van jouw bedrijf onder één dak.

De mobiliteit van jouw bedrijf van A-Z geregeld

Hedin Automotive Business Solutions voorziet in een compleet product- en dienstenaanbod voor de zakelijke markt. Met meer dan 100 vestigingen, meer dan 28 automerken en tal van diensten is Hedin Automotive hét aanspreekpunt voor de mobiliteit van jouw bedrijf en werknemers.

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor een samenwerking in de breedste zin van het woord. Bij ons kun je jouw wagenpark kopen, leasen of financieren en staan we klaar voor tal van aanvullende diensten. Door onze positie in de markt en connecties met bijna alle importeurs kunnen wij voertuigen leveren met hoge kwaliteit en tegen competitieve condities en kunnen wij ze tot in detail personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfswageninrichting of -bestickering.

We kijken graag met je mee naar jouw mobiliteitsvraagstuk. Neem vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers en ontdek onze eindeloze mogelijkheden en een oplossing op maat.

Eén aanspreekpunt voor jouw mobiliteit
Meer dan 28 automerken en tal van diensten onder één dak
Advies en oplossingen op maat

Onze diensten voor jouw wagenpark

Levering grote aantallen voertuigen

Behoefte aan een grote partij auto’s? Wij regelen het. Dankzij onze sterke relatie met verschillende importeurs is het leveren van grote aantallen geen enkel probleem, ook wanneer het een bestelling van verschillende merken en modellen betreft. Je mag hetzelfde kwaliteitsniveau verwachten, ongeacht of je één of honderd wagens afneemt.

Een verzameling uit ons brede portfolio

Er is heel veel mogelijk binnen ons bedrijf. We leveren niet alleen tal van automerken, maar bieden ook diensten aan zoals autolease en verhuur, (merk-erkend) schadeherstel, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Hierdoor werken we aan de meest uiteenlopende projecten en hebben er een aantal uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van onze verschillende werkzaamheden.

2025: van diesel naar volledig elektrische bedrijfswagens

De versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden: wat betekent dit voor jou? In onze whitepaper informeren wij je graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Vanaf 2025 worden nieuwe bedrijfswagens met verbrandingsmotor voorzien van BPM (de ondernemersvrijstelling vervalt). Daarnaast worden verschillende steden in Nederland gemarkeerd als een zero emissiezone, wat inhoudt dat jij alleen met een volledig elektrische bedrijfswagen de stad in mag. 

Wil jij meer informatie over het jaar 2025? Lees alles in onze whitepaper.

Ga de samenwerking aan met Hedin Automotive

Iedere mobiliteitswens, groot of klein, is belangrijk voor ons. Bij ons vind je nieuwe of gebruikte personenauto’s, bedrijfswagens of trucks en kun je terecht voor een echte totaaloplossing. We helpen je bij het verzorgen van het ultieme wagenpark of bieden een compleet pakket van services aan. Samen bouwen we aan een langdurige relatie, is jouw mobiliteit gegarandeerd en ervaar je verschillende voordelen.

Dankzij het uitgebreide portfolio aan merken en diensten is Hedin Automotive in staat mobiliteitsoplossingen op maat te bieden aan de (groot-)zakelijke markt. Welke vraag je als eigenaar, wagenparkbeheerder of decision maker ook hebt: wij denken graag met je mee over een passende oplossing. We geven inzicht in de verschillende mogelijkheden, laten je praktijkvoorbeelden zien en geven je meerdere opties om te bepalen wat bij jou en je organisatie past.

Bel ons gerust of laat een bericht achter via ons contactformulier, we sparren graag eens over een passende invulling van jouw mobiliteit.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!