Mercedes-Benz garantie bij Hedin Automotive

Koop je een Mercedes-Benz Occasion van Hedin Automotive dan krijg je standaard BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Dit voor een periode van minimaal een half jaar. Krijgt je auto binnen deze periode een probleem? Dan kun je altijd teruggaan naar de Mercedes-Benz dealer Hedin Automotive waar je jouw auto hebt gekocht. Wij proberen het probleem dan voor je op te lossen. Wil je voor een langere tijd profiteren van de garantie? Ga dan voor een van de aanvullende Hedin Automotive Occasions Servicepakketten. Met het Premium of Excellent pakket kun je de garantie van je auto verlengen van een half jaar naar een jaar. Ontdek hier meer over het kopen van een occasion bij Hedin Automotive en de servicepakketten. 

WarrantyExtension: Extra zekerheid na afloop van de fabrieksgarantie

WarrantyExtension is een aantrekkelijk verzekeringsproduct dat voor de periode na afloop van de fabrieksgarantie afgesloten kan worden. Deze verlengde garantie kan worden afgesloten* binnen de looptijd van de standaard fabrieksgarantie. WarrantyExtension kan voor maximaal 3 jaar worden afgesloten. Zo heb jij zekerheid dat de garantie gewaarborgd blijft. In hoofdlijnen is de WarrantyExtension gelijk aan de fabrieksgarantie. Informeer je verkoopadviseur naar de voorwaarden. 

Deze verlengde garantie is enkel geldig voor personenwagens, bij Mercedes-Benz bestelwagens kies je voor Extended Warranty.

Voordelen WarrantyExtension bij Hedin Automotive

  • Schade wordt flexibel en snel afgehandeld zonder onvoorziene kosten
  • Bij eventuele reparatie geen eigen risico
  • Hogere restwaarde als eventuele reparaties en onderhoud worden uitgevoerd bij de officiële Mercedes-Benz dealer
  • WarrantyExtension in heel Europa
  • Overdraagbaar bij particuliere verkoop van jouw Mercedes-Benz
  • Mogelijkheid tot verlenging van de verzekerde periode
  • Gedurende de looptijd geen kilometerbeperking

Tarieven van extra garantie voor jouw Mercedes-Benz

Het WarrantyExtension tarief voor jouw Mercedes-Benz is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Zo is de leeftijd belangrijk en het type auto. Onze verkoopadviseurs informeren jou graag over de verlengde garantie voor jouw Mercedes-Benz.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Voorwaarden

* Voertuigen mogen niet meer dan 200.000 km hebben bij het afsluiten van WarrantyExtension en is niet af te sluiten voor koeriersdiensten / hulpdiensten / verhuurbedrijven / waardetransport / vierwielaangedreven voertuigen. Voor buitenlandse kentekens, lesvoertuigen en taxi voertuigen is WarrantyExtension mogelijk beschikbaar onder voorwaarden. Vraag jouw verkoopadviseur naar de voorwaarden.