Nieuw: de Subaru Solterra bij Hedin Automotive

Met veel plezier introduceert Hedin Automotive de nieuwe elektrische SUV van Subaru: de Solterra. Dit nieuwe model zal verwachtingen gaan overtreffen, door onder andere een actieradius van rond de 456 km aan te bieden. Is de accu bijna leeg? Geen probleem! De auto laadt zich binnen 30 minuten tot 80% op. Als een van de eersten het rijplezier ervaren? Plan dan nu een proefrit.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Alle Subaru modellen

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Hedin Automotive - jouw Subaru specialist

Hedin Automotive is jouw Subaru-dealer. Met onze vestiging in Houten vind je ons centraal in Nederland. In onze showroom staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met tot 24 maanden garantie. Wij ontvangen je graag.

In Houten hebben we alles onder 1 dak. De mooiste modellen, een prachtige werkplaats, een gezellige lounge en kunnen we je alle mogelijkheden voor het financieren, verzekeren of leasen van je Subaru bieden.

Vestigingen van Subaru-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële Subaru-dealer voor Midden-Nederland met onze vestiging in Houten. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Subaru personenwagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Subaru-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van Subaru?

Ja, Hedin Automotive is officieel merk-erkend dealer van het merk Subaru en wij hebben één centraal gelegen vestiging in Houten. Hier staan alle modellen, is onze moderne werkplaats en staan specialisten voor je klaar.

Heeft Hedin Automotive Subaru modellen op voorraad staan?

Jazeker. Je kunt bij ons terecht voor zowel een nieuwe als een tweedehands Subaru. We hebben verschillende typen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden voor je klaar staan. Bekijk ons actuele aanbod en vind direct een Subaru die bij je past!

Kan ik bij Hedin Automotive terecht voor een tweedehands Subaru?

Ja, ook voor een tweedehands Subaru kun je bij Hedin Automotive terecht. Onze tweedehands modellen kun je direct kunt kopen, leasen of financieren. Onze onze actuele voorraad occasions vind je hier. 

Mijn Subaru heeft onderhoud nodig. Hoe maak ik een werkplaatsafspraak?

Voor onderhoud en/of reparatie kun je eenvoudig via onze online werkplaatsplanner een afspraak maken. Daarnaast kun je ook direct telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Amersfoort.

Waar is de Subaru-dealer van Hedin Automotive gevestigd?

Onze Subaru-dealer kun je vinden in Houten. Je kunt hier alle informatie over en de contactgegevens van de vestiging vinden.