De nieuwe smart #1 bij Hedin Automotive

De smart #1 is nieuw, innovatief en volledig elektrisch. Daarnaast is het nieuwe verfrissende design een lust voor het oog. Door de actieradius van 440 kilometer en het compacte design is de smart #1 niet alleen de ideale auto voor in de stad, je rijdt ook comfortabel vele kilometers buiten de stad. Er breekt een nieuw tijdperk aan voor smart.

Ontdek de smart shop-in-shop bij Hedin Automotive.

Ervaar de nieuwe modellen van smart nu op unieke wijze: speciaal voor de smart #1 en de binnenkort verschijnende smart #3 is er nu een shop-in-shop. Hier kun jij in alle rust de nieuwe modellen van smart bekijken, ervaren en al je vragen stellen aan één van onze experts. We ontvangen je graag bij onze vestiging Amsterdam Zuid-Oost of Amersfoort.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Alle smart modellen

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Maak kennis met de nieuwe smart #1

Wij laten je in onze YouTube video graag kennismaken met de compleet nieuwe smart #1 en laten je graag alle details zien. Zo kun je online al veel te weten komen over dit nieuwe model. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze smart-vestigingen.

Hedin Automotive - jouw smart specialist

Hedin Automotive heeft 7 smart vestigingen in Nederland. Je kunt bij ons terecht voor het kopen, leasen, financieren of onderhouden van jouw smart. Benieuwd waar je ons kunt vinden? Bekijk dan de Mercedes-Benz vestigingen van Hedin Automotive.

Vestigingen van smart-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële smart-dealer voor Noord-Holland en Midden-Nederland. Wij hebben vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam Zuidoost, Hilversum, Nieuwegein en Veenendaal. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe smart personenwagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over smart-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van smart?

Ja Hedin Automotive is officieel merk-erkend dealer van smart en heeft meerdere vestigingen in Nederland.

Verkopen jullie ook smart modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben zowel nieuwe als tweedehands smart modellen op voorraad. Bekijk hier ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn smart?

Maak eenvoudig een afspraak voor onderhoud en/of reparatie via onze online werkplaatsplanner of neem contact op met een van onze vestigingen.

Ik wil een smart private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Lees hier meer over het private leasen van een smart bij Hedin Automotive en bekijk direct onze voorraad.

Kan ik een smart zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Dat kan! Lees hier meer over het zakelijk leasen van een smart bij Hedin Automotive en bekijk direct onze voorraad.

Waar vind ik de smart-dealers van Hedin Automotive?

Meer informatie over onze smart-dealers en contactgegevens vind je hier. Graag tot snel!