Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Onze werkplaats is geopend, showroom is tijdelijk verhuisd.

Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort wordt momenteel verbouwd. Heeft jouw Mercedes-Benz onderhoud nodig? Dan kun je voor onze werkplaats terecht bij onze vestiging aan de Ruimtevaart 30

Ben je op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte personenauto of bedrijfswagen van Mercedes-Benz? Dan vind je tijdelijk onze showroom op Nijverheidsweg-Noord 65 in Amersfoort. Dit is slechts 9 minuten van onze locatie aan de Ruimtevaart. Ons team in Amersfoort staat graag voor je klaar.

Openingstijden

Verbouwing vestiging Amersfoort

Op dit moment wordt onze vestiging aan de Ruimtevaart 30 in Amersfoort verbouwd. Het gebouw zal een indrukwekkende impressie bij iedere bezoeker achterlaten. Dankzij de vele technologische innovaties wordt bijvoorbeeld de wachttijd voor een werkplaats bezoek aanzienlijk verkleind. Op de afbeelding zie je een sfeerimpressie van onze verbouwde vestiging in Amersfoort. In het voorjaar van 2023 staat de oplevering gepland. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Tot dan!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mercedes-Benz op voorraad in Amersfoort

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen? Een Mercedes-Benz bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Hedin Automotive Amersfoort hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Mercedes-Benz onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Mercedes-Benz laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Amersfoort

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort geopend van 08:30 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.
 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Amersfoort