Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort

Openingstijden Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort

De meest innovatieve Mercedes-Benz showroom van Amersfoort

Ontdek de de nieuwste modellen van Mercedes-Benz in onze showroom aan de Ruimtevaart 30. Wij geloven dat ons assortiment perfect past bij jouw levensstijl. Wij bieden niet alleen de nieuwste modellen, maar ook betrouwbare en premium occasions.

Ben je op zoek naar een voertuig in Amersfoort of omstreken? Kom dan gerust bij ons langs. Wij bieden niet alleen nieuwe auto's aan, maar ook onderhoud en reparatie voor jouw voertuig.

Bij onze vestiging op de Ruimtevaart 30 in Amersfoort kun je genieten van de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis WiFi
  • Een aangename showroom
  • Moderne werkplaatsfaciliteiten
  • Vers gezette koffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken bij onze vestiging in Amersfoort? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mercedes-Benz op voorraad in Amersfoort

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen? Een Mercedes-Benz bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Hedin Automotive Amersfoort hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Mercedes-Benz onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Mercedes-Benz laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Amersfoort

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort geopend van 08:30 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.
 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amersfoort?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Amersfoort