Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting

Jouw wens wordt werkelijkheid.

Kies een standaard bedrijfswageninrichting of ga voor maatwerk

Heb je een ladder die veilig opgeborgen moet worden? Gebruik je veel losse spullen die ieder een eigen plek verdienen of heb je een stroomvoorziening nodig in je bus? Voor iedere wens, groot of klein, staan wij klaar. Bij Hedin Automotive kun je kiezen uit allerlei standaard bedrijfswageninrichtingen met handige opbergoplossingen en vloerlades of kies je voor een unieke maatwerkoplossing. Met meer dan 40 jaar ervaring is geen bedrijfswageninrichting of opbouw te gek. Bij ons staat jouw wens centraal en wij regelen het van A-Z.

Standaard- en maatwerkoplossingen
Voor ieder merk en type bedrijfswagen
Van één bedrijfswagen tot een heel wagenpark

Met een bedrijfswageninrichting maak je van jouw bus een mobiele werkplek

Vaak is een standaardinrichting het vertrekpunt, omdat Hedin Automotive ondertussen weet wat prettig werkt voor verschillende MKB-bedrijfstakken. Maar om een bedrijfswagen om te kunnen toveren tot de ideale werkplek komt er vaak meer bij kijken. Zo moet er rekening worden gehouden met de werkzaamheden, gereedschappen en onderdelen hiervoor nodig zijn. Welke spullen zijn er frequent nodig en wat mag iets verder opgeborgen liggen? En wat betekent de plaatsing van dit materieel voor de gewichtsverdeling van de bus?

Een goede inrichting zorgt ervoor dat je als vakman tijd kan besparen door een efficiënte en praktische indeling, ergonomisch te werk kan gaan door slimme oplossingen en spullen zo veilig mogelijk kan vervoeren door het gebruik van speciale materialen.

We denken graag met je mee over een geschikte inrichting voor jouw bus en welke oplossingen uitkomst kunnen bieden.

Waar kun je bij ons voor terecht?

Interieur

Creëer de ultieme werkplek


Richt je bus zo efficiënt mogelijk in met een standaard bedrijfswageninrichting of kies voor een oplossing op maat. Zo kun je al jouw spullen veilig en overzichtelijk opbergen en tover je jouw bus om tot de ideale werkplek.

Exterieur

Maak de buitenkant compleet


Bij ons kun je terecht voor het verrijken van het exterieur van jouw bedrijfswagen(s). Zo installeren wij imperialen, sidebars, opstappers, optische signalering zoals zwaailampen en andere carrosserieproducten zoals gesloten laadbakken, laadkleppen, oprijplanken, rolstoelliften, ramps, opstaptredes en luchtvering.

Accessoires

De finishing touch


Maak jouw bus helemaal af met onze accessoires waarmee je materialen overzichtelijk en veilig kunt ordenen en/of vervoeren of laat bijvoorbeeld een stroomvoorziening installeren, kies voor LED interieur verlichting, een jerrycan met houder, zeepdispenser, handdoekhouder, prullenbak, EHBO-kit of brandblusser.

Vakspecialisten opgelet: zo doet de schilder het

Al het schildersgereedschap veilig en efficiënt gebruiken met een passende bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive. Iedere kwast ligt op een vaste plek: zo weet je altijd snel je spullen te vinden.

Wij werken veel met schilders en daarom zijn dit de meest gebruikte bedrijfswageninrichtingen per modelgrootte.

Prijzen van een bedrijfswageninrichting

InrichtingCompact Mid-segmentGroot
Basis€ 2.150€ 3.150€ 4.000
Expert€ 2.600€ 3.600€ 4.500
Pro€ 2.900€ 4.500€ 5.100

Basis: standaard inrichting met opbergbakken aan beide kanten
Expert: t.o.v. Basis extra lades
Pro: t.o.v. Expert extra assortiment koffers

*Vanafprijzen ex BTW maar incl. vloeren, wanden en montage.

2025: van diesel naar volledig elektrische bedrijfswagens

De versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden: wat betekent dit voor jou? In onze whitepaper informeren wij je graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Vanaf 2025 worden nieuwe bedrijfswagens met verbrandingsmotor voorzien van BPM (de ondernemersvrijstelling vervalt). Daarnaast worden verschillende steden in Nederland gemarkeerd als een zero emissiezone, wat inhoudt dat jij alleen met een volledig elektrische bedrijfswagen de stad in mag. 

Wil jij meer informatie over het jaar 2025? Lees alles in onze whitepaper.

Het exterieur: imperialen, dakdragers, sidebars, opstappers, signalering en carrosserieproducten

Wie dacht dat wij alleen de inrichting van bedrijfswagens verzorgen heeft het mis. Bij ons is het exterieur van een bus net zo belangrijk! Zo zorgen sidebars en opstappers ervoor dat jij en je bedrijfswagen optimaal beschermd zijn tijdens het laden, lossen en inparkeren. Daarnaast kun je met optische signalering zoals zwaailampen veilig langs de weg werken en kun je bij ons terecht voor imperialen, dubbele cabines, gesloten laadbakken, laadkleppen, oprijplanken, rolstoelliften en meer carrosserieproducten.

Meer weten over de verschillende accessoires en wat ze voor jou kunnen betekenen? Stel gerust je vraag via het contactformulier, we lichten het graag even toe.

Beveilig je bestelbus: voorkom inbraak en diefstal

Gereedschap is kostbaar en helaas vinden er steeds vaker inbraken in bedrijfswagens plaats. Om diefstal te voorkomen monteren wij speciale raamroosters, waardoor het intikken van een ruit zinloos is en de lading minder zichtbaar is. Daarnaast kunnen wij verschillende type deursloten installeren. Dit schrikt af en maakt het praktisch onmogelijk om in te breken. Tot slot is het mogelijk om een alarmsysteem te installeren.

Een bedrijfswageninrichting is een investering in veiligheid

Veiligheid is een belangrijk thema wat niet altijd voldoende aandacht krijgt. Een veel voorkomend misverstand is namelijk dat een professionele bedrijfsinrichting duur is, waardoor er vaak zelf constructies bedacht en gemaakt worden. Maar tegenwoordig rijdt een bedrijfswagen even hard als een personenauto en is het remvermogen toegenomen.
Dit zorgt ervoor dat de gebruikte materialen licht, sterk en bijzonder goed verankerd moeten zitten zodat de impact van een eventuele noodstop minimaal is en de veiligheid van alle inzittenden én andere weggebruikers gegarandeerd kan worden.
Er worden speciale materialen gebruikt die sterk zijn, toch een beetje met de auto meebewegen én duurzaam zijn. Hierdoor gaat in tegenstelling tot een zelfgemaakte constructie een professionele indeling jarenlang mee. Een professionele bedrijfs- wageninrichting is een investering die zich 100% terugbetaalt in zowel verhoogde efficiëntie als in veiligheid.

Weten wat een inrichting of opbouw voor jou kan betekenen? We bespreken de mogelijkheden graag.

Benieuwd geworden? Bekijk de bedrijfswageninrichtingen van onze klanten

Wij hebben een aantal cases uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van onze verschillende werkzaamheden.

Hedin Automotive is jouw one-stop-shop voor bedrijfswagens, inrichtingen en bestickering

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen van Mercedes-Benz, Renault, Opel, Nissan, Fiat, Peugeot of Ford en kun je gelijk terecht voor een bedrijfswageninrichting én belettering van Hedin Automotive Signing. We helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw ultieme bedrijfswagen of bestelbus en regelen het van A-Z.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden. 
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over bedrijfswageninrichtingen van Hedin Automotive

Wat kost een bedrijfswageninrichting?

Bij Hedin Automotive kun je terecht voor standaard inrichtingen en maatwerkoplossingen. De kosten hangen volledig af van jouw wensen en het type/de grootte van jouw bedrijfswagen. De prijs is voor het grootste deel afhankelijk van het aantal kasten en het formaat hiervan. Wij denken altijd zoveel mogelijk met je mee zodat je precies bestelt wat je nodig hebt. Neem contact met ons op voor het bespreken van jouw wensen en de mogelijkheden.

Wat is de levensduur van een bedrijfswageninrichting?

De levensduur van een bedrijfswageninrichting is ongeveer 10 jaar, afhankelijk van het gebruik.

Hoe lang is de levertijd van een bedrijfswageninrichting?

Nadat je de offerte bevestigd hebt aan ons, gaan we meteen kijken of we uit voorraad kunnen bouwen. Omdat we een grote voorraad hebben kunnen we in vaak binnen een week al beginnen. Als we extra materialen nodig hebben dan bestellen we dit bij de fabriek in Duitsland. Deze levertijd is gemiddeld 3-4 weken. Kleine inrichtingen kunnen binnen een paar uur al gemonteerd zijn. Complexe, grotere inrichtingen kunnen wel een paar dagen duren.

Kan ik mijn bedrijfswageninrichting ook meenemen naar mijn volgende auto?

In de meeste gevallen kan dat, maar in veel gevallen is het beter om je huidige inrichting te verkopen samen met de auto en voor de nieuwe auto een nieuwe inrichting te nemen.

Kan ik mijn bedrijfswageninrichting verzekeren?

Dit is meestal inbegrepen bij de verzekering van het voertuig, controleer dit bij je verzekeraar om er zeker van te zijn.

Kan ik mijn bedrijfswageninrichting bij Hedin Automotive leasen?

Als je een nieuw voertuig leaset, kun je de bij vrijwel alle leasemaatschappijen de prijs van de inrichting meenemen in het leasebedrag. Informeer hiernaar bij Hedin Automotive Lease of jouw eigen leasemaatschappij.

Waar vind ik de vestigingen van Hedin Automotive Bedrijfwageninrichting?

De producten en diensten van Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting worden geleverd vanuit onze hoofdvestiging in Wateringen, Zuid Holland. Voor het laten inrichten van jouw bedrijfswagen kunt je ook terecht bij de Hedin Automotive Schadeherstel vestigingen in Groningen, Bemmel en Nijkerk.