Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Almere en omstreken

Een Mercedes-Benz koop of onderhoud je natuurlijk bij Hedin Automotive. Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Huchtstraat 10 in Almere. Bij Hedin Automotive hebben wij een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van Mercedes-Benz. Je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team in Almere staat graag voor je klaar! 

Bij onze vestiging in Almere hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Nieuw partnership met Golfclub Almeerderhout

Vanaf 1 oktober gaat Hedin Automotive een mooi partnership aan met Golfclub Almeerderhout, waarbij het voor de leden mogelijk wordt om hun auto een service- of wasbeurt te geven tijdens het golfen. Een unieke en luxe service, omdat alle automerken bij ons terecht kunnen en de auto door Hedin Automotive wordt opgehaald van - én teruggebracht naar - de golfclub.

De komende jaren wordt de samenwerking met de golfclub verder uitgebreid met oog op de gezamenlijke ambities, zoals het optimaliseren van business events met aandacht voor vitaliteit, duurzaamheid en mobiliteit.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mercedes-Benz op voorraad in Almere

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz? Een Mercedes-Benz bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Hedin Automotive hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Mercedes-Benz onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Mercedes-Benz laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Almere

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Almere?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Almere geopend van 08:30 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.
 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Almere?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en trucks ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive