Private Lease de Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Op zoek naar ruimte en innovatieve comfort? Geniet van laadcomfort en sportieve elementen die de lijnen van de nieuwe C-Klasse Estate benadrukken, zelfs in stilstand in beweging. Ervaar beweging in de digitale cockpit die met behulp van de aanrakingstechnologie gemakkelijk te bedienen is. Luxueuze sierdelen en de uitgebreide sfeerverlichting zorgen voor een oase van rust.

Met private lease van Hedin Automotive rijd je zorgeloos in een nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Estate voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder vrijblijvend jouw tarief en vraag een proefrit aan. Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz C-Klasse Estate private lease modellen

Het gevoel van thuiskomen

Jij hoeft alleen maar in te stappen. De hoogwaardige sfeerverlichting laat jou dicht ontspannen, kies jouw voorkeur in de kleurenwereld op het mediadisplay. Een complete totaalervaring met het innovatieve multimediabedieningssysteem MBUX. Via spraakbediening en de toetsen op het moderne stuurwiel zijn onder andere de navigatie en de radio te besturen. Ervaar augmented reality voor meer comfort in het verkeer.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Mercedes-Benz C-Klasse Estate zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto. 

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Welke uitvoeringen kent de Mercedes-Benz C-Klasse Estate?

De C-Klasse Estate is beschikbaar als AMG Line, Luxury Line en Business Line.

Wat kost het private leasen van een C-Klasse Estate?

Private lease de Mercedes-Benz C-Klasse Estate al vanaf € 822.

Is de C-Klasse Estate ook nog in een ander model?

Naast de Estate is de C-Klasse ook leverbaar als Limousine (sedan).