Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive is jouw Classic Partner

Hedin Automotive is officieel Mercedes-Benz Classic Partner. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt met jouw eigen klassieke Mercedes-Benz. Want wat is er nou fijner dan onderhoud met originele onderdelen uitgevoerd door specialisten? Je kunt bij ons terecht in de vestigingen Nieuwegein en Hilversum voor de echte klassieker en de youngtimers. Omdat wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur is jouw Mercedes-Benz altijd in goede handen voor alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.

Wat is een Mercedes-Benz Classic Partner?

Een Mercedes-Benz Classic Partner is een officieel erkend dealerbedrijf die het vakmanschap, de kennis én de materialen kan leveren voor onderhoud aan old- en youngtimers. Vanuit Mercedes-Benz worden originele onderdelen en kennis beschikbaar gesteld waar Classic Partners exclusieve toegang toe hebben. Op deze manier wordt er hoogwaardig onderhoud gepleegd zodat we jouw Mercedes-Benz in een optimale conditie kunnen houden. Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive kun je hiervoor terecht in de vestigingen Nieuwegein en Hilversum.

Wat mag je verwachten van een Mercedes-Benz Classic Partner?

Een Mercedes-Benz Classic Partner kenmerkt zich met enthousiasme, vakmanschap, de juiste gereedschappen, originele onderdelen en documentatie. Onderhoud aan jouw Mercedes-Benz wordt uitgevoerd door zowel de huidige als de nieuwe generatie experts. Zo wordt ook toekomstig onderhoud aan jouw klassieker gegarandeerd en kan jij zorgeloos genieten.

Mercedes-Benz Classic Partner vestigingen

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz Classic Partner

Waar kan ik terecht met mijn Mercedes-Benz klassieker?

Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive kun je met jouw klassieker terecht in de vestigingen Hilversum en Nieuwegein. Elke dag staan onze specialisten klaar om jouw Mercedes-Benz te voorzien van het onderhoud dat jouw Mercedes-Benz waard is.

Wat is het voordeel van een Mercedes-Benz Classic Partner?

Het voordeel van een Mercedes-Benz Classic Partner is onderhoud door specialisten en het gebruik van originele onderdelen. Hiermee heb je het langst plezier van jouw unieke Mercedes-Benz en weet je zeker dat je ook in de toekomst onderhoud kan laten uitvoeren.

Waarom kiezen voor Hedin Automotive als Mercedes-Benz Classic Partner?

Door jarenlange ervaring met zowel old- als youngtimers weet je zeker dat jouw Mercedes-Benz in goede handen is. Onze specialisten gaan zorgvuldig te werk tijdens het onderhoud en brengen gepassioneerd jouw Mercedes-Benz in topconditie.