Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Hilversum

Openingstijden Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Hilversum

Officiële Mercedes-Benz-dealer in Hilversum

Woon je in de omgeving van Hilversum en ben je op zoek naar een Mercedes-Benz? Dan ben je bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Hilversum aan de Zeverijnstraat 16 aan het goede adres. Hedin Automotive beschikt over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz voertuigen. Tevens kun je bij ons terecht voor een Mercedes-Benz bedrijfswagen. Naast het aantrekkelijk geprijsde aanbod, profiteer je altijd van scherpe acties. Ons gepassioneerde team in Hilversum verneemt graag wat we voor je kunnen betekenen! 

Bij onze vestiging in Hilversum hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mercedes-Benz direct uit voorraad in Hilversum

Heb je interesse in een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz of bestelwagen? Dan biedt ons brede en met zorg geselecteerde voorraad voertuigen uitkomst. Wanneer je advies wenst rondom de zoektocht naar een Mercedes-Benz, dan staan onze medewerkers jou graag te woord.

Mercedes-Benz onderhoud en service in Hilversum

Jouw Mercedes-Benz voorzien van hoge kwaliteit onderhoud of reparaties? Maak dan eenvoudig online een werkplaatsafspraak. Onze gecertificeerde monteurs houden jouw voertuig in topconditie. Veel voorkomende werkzaamheden zijn APK keuringen, klein en groot onderhoud, reparaties en het wisselen van banden. Tot ziens bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Hilversum!

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Hilversum

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Hilversum?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Hilversum geopend van 08:30 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.
 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Hilversum?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Hilversum.