Hedin Automotive Van ProCenter is jouw mobiliteitspartner

Jouw bedrijfswagen is iedere dag weer hetgeen waar je op vertrouwt. Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive weten we dat als geen ander. Jouw Mercedes-Benz bedrijfswagen krijgt het (anders dan een personenwagen) zwaar te verduren. Daarom is het extra belangrijk dat service en onderhoud met kennis en aandacht uitgevoerd wordt. Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive behoort tot het Van ProCenter. Dat betekent dat wij meedenken in oplossingen en maatwerk leveren zodat jij, iedere dag opnieuw, zorgeloos op pad kunt.

Meer informatie over het Van ProCenter? Neem dan contact op via het formulier of kom langs in één van onze vestigingen.

Onze Van ProCenter specialisten

Als expert wil je kunnen vertrouwen op experts. Bij Hedin Automotive Van ProCenter staat er altijd een team van specialisten voor je klaar. Onze service- en verkoopadviseurs weten precies wat er in jouw branche speelt. Hierdoor kunnen zij maatwerk leveren. Daarnaast staan onze servicespecialisten voor je klaar wanneer jouw bedrijfswagen service of onderhoud nodig heeft. Zo kan jij doen waar je goed in bent.

Service en bereikbaarheid

Omdat je iedere dag moet kunnen rekenen op jouw Mercedes-Benz bedrijfswagen is het belangrijk dat deze in topconditie verkeerd. Daarom staat Van ProCenter iedere dag opnieuw voor je klaar om jou weer op weg te helpen als het nodig is. Met 24/7 pechhulp van MobiloVan helpen we je in heel Europa zorgeloos weer op weg.

De voordelen van Van ProCenter als mobiliteitspartner

Meer opties.
Een bestelwagen is een cruciaal onderdeel binnen jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat deze alles te bieden heeft zodat jij er optimaal gebruik van kunt maken. Bij Hedin Automotive Van ProCenter helpen we om jouw bedrijfswagen zo in te richten dat jij het maximale er uit kunt halen.

Meer Service.
Service en onderhoud zijn vaak tijdrovend, het liefst wil je dit in zo’n kort mogelijke tijd gedaan hebben. Bij Hedin Automotive Van ProCenter bieden wij onderhoud, reparatie en garantie oplossingen die passen bij jouw situatie. En bij pech? Ook dan hoef je je geen zorgen te maken: met onze 24/7 hulpdienst MobiloVan helpen we je zo weer op weg.

Meer experts.
Als expert weet jij als geen ander hoe belangrijk maatwerk is. Dat mag je ook verwachten van Hedin Automotive Van ProCenter. Onze experts weten precies wat er speelt in jouw branche en helpen jou om de beste oplossing te vinden voor iedere situatie. Of het nou gaat om service of verkoop, wij leveren het maatwerk dat jij verdient.

Meer beschikbaarheid.
Omdat jij de hele dag beschikbaar moet zijn voor je klanten, zijn wij beschikbaar wanneer het jou het beste uitkomt. Bij Hedin Automotive Van ProCenter profiteer je van ruime openingstijden en kun je uiteraard ook in het weekend bij ons terecht. Hierdoor ben je altijd snel aan de beurt.

Meer mobiliteit.
Soms zijn er momenten dat het uiterste van je gevraagd wordt. Het is fijn om te weten dat Hedin Automotive Van ProCenter voor je klaar staat. Heb je tijdelijk extra vervoer nodig? Dan zorgen wij ervoor dat er een passende bedrijfswagen gereed staat, inclusief de huur- of leaseconstructie die bij je past. Zo kun jij zorgeloos ondernemen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Onze Van ProCenters

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz VanPro Center

Wat is een Van ProCenter?

Mercedes-Benz Van ProCenters zijn specifieke bestelwagen vestigingen. Hier kan je terecht voor alles wat te maken heeft met bestelwagens van Mercedes-Benz. 

Wat kan ik van een Van ProCenter verwachten?

Je kan van een Van ProCenter verwachten dat ze altijd bereikbaar zijn. Ze bieden je extra service aan en verzorgen jouw mobiliteit. Ook word je altijd geholpen door experts en specialisten.  

Wat is het voordeel van een Mercedes-Benz Van ProCenter?

Bij een Mercedes-Benz Van ProCenter word je geholpen door specialisten. Of het gaat om service en onderhoud of de aanschaf van een bedrijfswagen we denken altijd met je mee. Daarnaast geniet je van aanvullende services zoals MobiloVan pechulp.