Hedin Automotive Nissan: nu ook in Heerlen, Helmond, Maastricht, Nuenen, Sittard, Venlo en Waalre 

Goed nieuws! Door de recente overname van Janssen Kerres in Noord-Brabant en Limburg groeien wij flink in het aantal Nissan-vestigingen.

De komende periode zal de naam Janssen Kerres steeds vaker plaats gaan maken voor Hedin Automotive. De vertrouwde gezichten blijven voor je klaarstaan en zullen je van de beste service blijven voorzien. Welkom bij Hedin Automotive.

Meer weten over de overname? Of onze nieuwe vestigingen? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Maak een werkplaatsafspraak voor jouw Nissan

Hedin Automotive is jouw erkende Nissan-dealer in Amersfoort en Houten, maar ook ver daarbuiten weten onze klanten de servicegerichte aanpak in onze professionele werkplaats te waarderen. Het is eenvoudig om een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt te maken via onze online werkplaatsplanner. Natuurlijk hebben wij alles in huis om jouw Nissan vakkundig te onderhouden en werken wij voor het beste behoud van de waarde alleen met originele onderdelen.

Welke modellen van Nissan zoek je?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Hedin Automotive - jouw Nissan-dealer

Hedin Automotive is jouw Nissan-dealer. Onze vakmensen helpen je graag bij het invullen van jouw mobiliteit. Dit doen we zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Of je nu een nieuwe personenauto of bedrijfswagen wilt kopen, leasen of financieren. Je op zoek bent naar een goed onderhouden occasion of je huidige auto wilt inruilen. Wij staan voor je klaar. Benieuwd naar ons ruime aanbod Nissan modellen? Bekijk deze online of kom langs op één van onze vestigingen om het auto-aanbod te bekijken.  

Vestigingen van Nissan-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële Nissan-dealer voor Midden-Nederland. Wij hebben vestigingen in Amersfoort, Heerlen, Helmond, Maastricht, Nuenen, Sittard, Venlo en Waalre. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Nissan personenwagens en Nissan bedrijfswagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Over Nissan

Het Japanse Nissan, opgericht in 1933, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevend merk in de auto-industrie. Nissan is bekend om zijn innovatie en technologie, vooral op het gebied van elektrische voertuigen zoals de Nissan Leaf. Populaire modellen zijn onder andere de Nissan Qashqai en de Nissan X-Trail, grote SUV's die zowel betrouwbaarheid als veelzijdigheid bieden. En wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor de verschillende bedrijfswagens van Nissan? Ontdek alles van Nissan bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Veelgestelde vragen over Nissan-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van Nissan?

Ja, Hedin Automotive is officieel erkend merk-dealer van Nissan en heeft meerdere vestigingen in Nederland.

Kan ik bij jullie nieuwe Nissan modellen uit voorraad kopen?

Jazeker! Wij hebben een grote voorraad nieuwe Nissan modellen voor je klaarstaan waar je direct in weg kunt rijden. Bekijk het aanbod en vind de Nissan die bij je past!

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn Nissan?

Maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner of neem contact op met een van onze Nissan-vestigingen.

Kan ik bij Hedin Automotive terecht voor Nissan private lease?

Ja, dat kan. Hier vind je meer informatie over private lease en onze voorraad modellen. 

Ik wil een Nissan zakelijk leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Jazeker. Hier vind je meer informatie en de actuele voorraad voor zakelijke lease vind je hier.

Waar kan ik de vestigingen van jullie Nissan-dealers vinden?

Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland. Meer informatie over de locatie en contactgegevens vind je hier.