Overweeg je om te private leasen?

Wil je jouw nieuwe auto financieren?

4.4/5 uit 1.894 reviews

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Groot nieuws: de nieuwe Ford Explorer is in Nederland!

En jij kunt hem als een van de eersten bewonderen, ruim voor de officiële introductie. Op maandag 2 en dinsdag 3 oktober organiseren wij een exclusieve preview, alléén bij Hedin Automotive FordStore Den Haag. Dus kom en ervaar hem tijdens onze exclusieve preview, waar je de toekomst van autorijden zelf kunt ontdekken. Deze unieke kans wil je niet missen, bezoek onze FordStore aan de Mercuriusweg 9 in Den Haag.

Alle Ford acties

Maak een werkplaatsafspraak in onze Ford-garage

Voor onderhoud aan je Ford ga je naar natuurlijk naar Hedin Automotive, jouw erkende garage. Wij helpen je graag bij het onderhouden en repareren van je auto. Of je nu toe bent aan de APK, je nieuwe banden nodig hebt of je auto een grote onderhoudsbeurt nodig heeft. Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt via de werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw auto vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw auto zijn waarde behoudt.

Nieuw bij Hedin Automotive: de Ford F-150

De Ford F-150 is in de Verenigde Staten al decennia lang een van de meest verkochte en meest betrouwbare pick ups van het land. Met een trekgewicht van 3500 kg, een laadvermogen van 750 kilo en interieur vol luxe en ruimte biedt de F-150 een overvloed aan veelzijdigheid.

Hedin Automotive is officieel dealer van de Ford F-150. Dat betekend voor jou dat je jouw F-150 helemaal kan samenstellen volgens jouw wensen en dat je weg kan rijden in een gloednieuwe auto.

Alle Ford modellen bij Hedin Automotive

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Hedin Automotive - jouw Ford specialist

Hedin Automotive is hét adres voor alles van Ford. Wij adviseren je graag over het kopen, leasen of financieren van een personenauto of bedrijfswagens. Bij ons kun je terecht voor zowel nieuwe Ford modellen als occasions. Benieuwd naar ons ruime aanbod aan modellen? Bekijk deze online of kom langs in één van onze vestigingen om het aanbod te bekijken. 

Vestigingen van Ford Agent Hedin Automotive

Hedin Automotive is officieel Ford Agent voor Zuid- en Noord-Holland. Dit betekent dat wij partner zijn van Ford en je bij ons terecht kunt voor nieuwe Ford personenwagens en Ford bedrijfswagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Haarlem, Hoofddorp, Naaldwijk, Noordwijk, Rotterdam Alexanderpolder, Rotterdam-Zuid, Schiedam en Zoetermeer.

Veelgestelde vragen over Ford Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel Ford-dealer?

Hedin Automotive is officieel Ford Agent in Nederland, iets wat voorheen Ford-dealer werd genoemd. Ford Agent betekent dat wij erkend partner van Ford zijn en wij helpen je graag bij het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of gebruikte Ford en staan klaar voor onderhoud, reparatie, schadeherstel of een van onze andere diensten. Wij hebben een groot aantal vestigingen in Nederland en deze vind je hier.

Verkopen jullie ook nieuwe en tweedehands Ford modellen uit voorraad?

Zeker. Wij hebben standaard een groot aantal Ford modellen klaarstaan waar je direct in weg kunt rijden. Het totale aanbod vind je hier.

Is Hedin Automotive een erkende Ford garage?

Ja, Hedin Automotive is officieel Ford Agent in Nederland, iets wat voorheen Ford-dealer werd genoemd. Dit betekent dat wij erkend partner van Ford zijn en je bij ons terecht kunt voor vakkundig onderhoud met originele merkonderdelen. Maak online een afspraak bij één van onze garages via onze online werkplaatsplanner of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud aan mijn Ford?

Dat kan eenvoudig via onze online werkplaatsplanner. Liever bellen? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Ik wil een Ford private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Uiteraard! Op deze pagina vind je meer informatie over Ford private lease, vind je aantrekkelijke actiemodellen en onze voorraad.

Kan ik een Ford zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan! Meer informatie, actiemodellen en actuele voorraad vind je hier.

Waar kan ik Ford-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Meer informatie over onze Ford-vestigingen en contactgegevens vind je hier.