Zorgeloos je Mercedes-Benz financieren

Het kopen van een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz vergt een grote investering. Het financieren van een Mercedes-Benz kan daarom uitkomst bieden, omdat je spaargeld of de liquiditeit van je bedrijf behouden blijft. Je koopt je Mercedes-Benz personenauto of bestelwagen op afbetaling en bepaalt zelf de hoogte van het maandbedrag, door te kiezen voor een bepaalde looptijd van het contract en de hoogte van de slottermijn.

Meer weten over het particulier of zakelijk financieren van een Mercedes-Benz? Lees er meer over op deze pagina of kom naar een van onze vestigingen voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Particulier Mercedes-Benz financieren

Als je voor een particuliere financiering kiest koop je een Mercedes-Benz op afbetaling. Het aankoopbedrag wordt dan gefinancierd en in ruil daarvoor betaal je rente. Je bepaalt zelf de hoogte van het te betalen maandbedrag. Je kiest namelijk zelf de looptijd, een eventuele aanbetaling, inruilauto en/of een slottermijn. Daarnaast regel je zelf zaken als een verzekering, het onderhoud en de wegenbelasting. Aan het einde van de looptijd van het contract, wanneer de auto is afbetaald, is de Mercedes-Benz helemaal van jou. 

Bekijk de modellen of vind in onze voorraad jouw ideale Mercedes-Benz en bereken direct wat het financieren je kost. Heb je vragen of wil je graag advies? Kom gerust eens langs in een van onze vestigingen

Zakelijk Mercedes-Benz financieren

Met een zakelijke financiering (financial lease) koop je een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz bestelwagen of personenauto op afbetaling. Je betaalt maandelijks een vast gedrag en aan het einde van de door jou gekozen contractperiode is de auto van jou. Het aanschaffen van een auto met behulp van een financiering wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Vind direct jouw Mercedes-Benz bestelwagen of auto in onze voorraad en start met financieren. Heb je vragen over een zakelijke financiering bij Hedin Automotive of wil je advies? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen