Over Hedin Automotive

Ontdek de wereld van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Hedin Automotive in het kort

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto. Of bedrijfswagen. Wij vertegenwoordigen 28 mooie automerken, waaronder Mercedes-Benz, BMW, Alfa Romeo, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Kia, Peugeot en Opel. Het netwerk van Hedin Automotive telt meer dan 135 verkooppunten in Nederland met circa 2.350 medewerkers (fte's). Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen onze vak-professionals je auto naar wens bestickeren. En uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij ons hand niet om voor een bandenwissel of APK. En wist je dat je ook bij ons een auto of bestelwagen kunt huren?

Kortom Hedin Automotive is een allround autobedrijf dat jou graag helpt om mobiel te zijn én te blijven. 

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

De geschiedenis van Hedin Automotive in Nederland

Volg je hart. Kom werken bij Hedin Automotive

Als organisatie in een markt die in rap tempo verandert kunnen we het ons niet permitteren om stil te blijven zitten. Daarom zijn we doorlopend op zoek naar mensen die out of the box durven te denken, zodat we Hedin Automotive naar het volgende niveau kunnen tillen. Dus, wil jij jouw kennis en kunde inzetten om samen met ons de top te bereiken? Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. 

Het laatste nieuws van Hedin Automotive