Welkom bij Hedin Automotive - jouw partner in mobiliteit

Leuk dat je er bent! Op deze pagina vertellen we graag iets meer over onze organisatie, onze visie en onze doelen. Hopelijk scheppen we daarmee een duidelijk beeld van wie we zijn en heb je een idee en wat je van ons kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op, onze collega’s van het servicecenter vertellen je graag meer.

Hedin Automotive in het kort

Hedin Automotive is een van de grote automotiveconcerns in Nederland en onderdeel van Hedin Mobility Group AB. Hedin is van oorsprong een Zweeds familiebedrijf. Samen zijn we qua grootte de zevende dealergroep in Europa. Naast Nederland is Hedin ook actief in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België en Zwitserland. 

Wij vertegenwoordigen tal van mooie automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Kia, Peugeot en Opel en met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je niet alleen een auto kopen, maar ook leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen onze vak-professionals je auto naar wens bestickeren. En uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij ons hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Hedin Automotive is een allround autobedrijf dat jou graag helpt om mobiel te zijn én te blijven. 

We hebben betrokken en specialistische medewerkers in dienst waar jij op kan en mag vertrouwen. We zullen voor je klaarstaan!

Laatste nieuws

Onze geschiedenis

Hedin Automotive (voorheen Stern) bestaat sinds 15 maart 1993. Het bedrijf groeide snel en ging in 2000 naar de Amsterdamse beurs. Het was een dealerholding avant la lettre. Autorijders troffen bij Stern een ruime keuze aan toonaangevende merken, in combinatie met diensten als autoverhuur, schadeherstel, leasing en autoverzekering.  

Door de vele overnames opereerden onze vestigingen lange tijd onder verschillende namen. Sinds 2020 gingen we verder onder de naam Stern. In 2022 zijn we onderdeel geworden van het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobility Group. 

Volg je hart. Kom werken bij Hedin Automotive

Hedin Automotive is een bedrijf met gepassioneerde medewerkers met een hart voor auto’s. Alle auto’s. Groot of klein, personen of bedrijfsauto’s, nieuw of gebruikt, fossiel of elektrisch. Bij Hedin Automotive vind je altijd iemand met een autohart, of liever gezegd met hart voor de zaak. Dus, waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Als organisatie in een markt die in rap tempo verandert kunnen we het ons niet permitteren om stil te blijven zitten. Daarom zijn we doorlopend op zoek naar leuke mensen die out of the box durven te denken, zodat we Hedin Automotive naar het volgende niveau kunnen tillen. Domme ideeën bestaan niet, knettergoede wel. Dus wil jij jouw kennis en kunde (en wellicht knettergoede idee) inzetten om van Hedin Automotive dé partner in mobiliteit te maken? We komen graag met je in contact! Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. 

Onze cultuur

We werken achter de schermen hard om onszelf continu te verbeteren, waardoor het voor jou straks nog gemakkelijker én goedkoper wordt om een auto te kopen, te leasen, te onderhouden of te huren. Daarnaast zoeken we naar nieuwe mobiliteitsoplossingen en spelen we in op de ontwikkelingen en de wensen vanuit de markt.

Wij zijn er trots op dat veel van onze medewerkers al jaren in dienst zijn. Dat geeft aan dat we met z’n allen een leuke werksfeer weten te creëren en dat we je voldoende uitdagingen bieden. Ondanks dat we een grote organisatie zijn met veel bedrijfsonderdelen werken we samen als een echt team.