Ford bedrijfswagen voorraad

Ben je opzoek naar een Ford bedrijfswagen? Bekijk de voorraad met nieuwe en tweedehands bestelwagens met verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Bekijk het overzicht en vind de Ford bedrijfswagen die bij jou en je onderneming past. 

Een nieuwe of tweedehands Ford bedrijfswagen kopen, leasen of financieren

Gevonden wat je zocht? Mooi! Bij Ford-specialist Hedin Automotive kun je direct jouw nieuwe of tweedehands Ford bestelbus kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen per wagen en dit kun je terugvinden op de pagina van een specifieke Ford bedrijfswagen. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een proefrit in een Ford bestelwagen uit voorraad

Niet iedere bestelbus is hetzelfde. Kom een proefrit maken en ontdek of de Ford bedrijfswagen voldoet aan jouw wensen en die van je medewerkers. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken of neem contact op met de Hedin Automotive-dealer waar de Ford bedrijfswagen staat.

Veel verschillende soorten Ford bedrijfswagens

Iedere ondernemer en onderneming is uniek. Daar horen ook verschillende verwachtingen en eisen van een nieuwe bestelbus bij. Bij Hedin Automotive begrijpen we dat en daarom adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden van een Ford bedrijfswagen. Heb je bijvoorbeeld een bestelbus met dubbele cabine nodig? Of juist een extra grote laadruimte? Afhankelijk van jouw werkgebied kan het handig zijn om een kleine compacte Ford bestelbus voor in de stad te kiezen of een elektrisch exemplaar als de afstanden beperkt zijn. Kortom, we denken graag met je mee over de verschillende opties, zodat jij de beste keuze maakt.

Bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive

Om de ruimte in je Ford bedrijfswagen zo optimaal mogelijk te benutten en om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken kun je bij ons ook terecht voor je bedrijfswageninrichting. Onze adviseurs staan voor je klaar om de in- en opbouw van jouw nieuwe Ford bestelbus te verzorgen, zodat je nieuwe Ford bestelbus helemaal aan je wensen voldoet en je veilig aan de slag kunt. Je kunt kiezen voor een standaardinrichting of een maatwerkoplossing. Lees hier meer over Hedin Automotive bedrijfswageninrichting en de mogelijkheden.

Een nieuwe of tweedehands Ford bedrijfswagen vind je bij Hedin Automotive

Kies een Ford bestelbus uit voorraad en je kunt direct wegrijden. Je hebt een eigen contactpersoon, gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB en je profiteert van deskundig advies en scherpe prijzen. En kies je voor een tweedehands bedrijfswagen? Dan krijg je bij Hedin Automotive standaard minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie, ontvang je 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK.

Hedin Automotive vertegenwoordigt meer dan 20 toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Volvo, Fiat, Land Rover, Kia, Opel en Peugeot en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands (bedrijfs)auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering.

Veelgestelde vragen over Ford bedrijfswagens

Kan ik een Ford bedrijfswagen leasen?

Uiteraard! Hedin Automotive biedt aantrekkelijke leasemogelijkheden. De mogelijkheden verschillen per model en dit kun je terugvinden op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Kan ik een elektrische bedrijfswagen uit voorraad kopen?

Jazeker. Bij Hedin Automotive vind je elektrische Ford bedrijfswagens op voorraad, zodat jij als ondernemer (weer) snel de weg op kunt. Laat je adviseren over elektrisch rijden in een van onze vestigingen en geniet van lagere bedrijfskosten door een elektrische Ford bestelbus.

Kan ik mijn huidige bedrijfswagen inruilen?

Ja, wij ruilen je bedrijfswagen graag in. Je kunt eenvoudig de inruilwaarde berekenen met onze online taxatie tool. Deze vind je onderaan de pagina van een voorraadmodel. Let op: deze inruilwaarde is indicatief en tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen zal de definitieve inruilwaarde worden bepaald.

Tot welk gewicht mag ik een Ford bedrijfswagen besturen met een rijbewijs B?

Met rijbewijs B mag je een auto besturen van maximaal 3.500kg. Dit betekent dat het gewicht van jouw bestelbus plus het gewicht van de lading die je vervoert niet boven de 3.500kg uit mag komen. Dit geldt ook als je de lading in een aanhanger achter je bestelbus vervoert. Is de combinatie zwaarder? Dan heb je een vrachtwagenrijbewijs (C of C1) nodig. Houd hier dus rekening en voorkom dure boetes.