Openingstijden Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amstelveen

Hét adres voor Mercedes-Benz onderhoud in Amstelveen en omstreken

Is je Mercedes-Benz toe aan onderhoud? Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Spinnerij 11 in Amstelveen. Wij zijn de specialisten in het onderhoud van Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens. Wist je dat wij ook het onderhoud uitvoeren aan Mercedes-EQ modellen? Dit zijn de elektrische en plug-in hybride modellen van Mercedes. Ons team in Amstelveen staat graag voor je klaar!

Bij onze vestiging in Amstelveen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mercedes-Benz op voorraad in Amstelveen

Dankzij de grote voorraad Mercedes-Benz personenauto’s is er altijd wel een auto te vinden die aan jouw wensen voldoet. Naast aantrekkelijke prijzen, ben je bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Amstelveen verzekerd van een betrouwbare aankoop. Onze occasions worden namelijk zorgvuldig geselecteerd, waarbij onder andere wordt gekeken naar de onderhoudshistorie. 

Mercedes-Benz onderhoud en service

Een auto kopen is één ding, maar een auto onderhouden is ook erg belangrijk. Bij onze vestiging in Amstelveen ben je daarom van harte welkom om jouw Mercedes-Benz personenauto van onderhoud te laten voorzien. Denk aan een APK keuring, groot of klein onderhoud, reparaties of het laten wisselen van je banden. Een team van gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Amstelveen

Wat zijn de openingstijden van de Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amstelveen?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amstelveen geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amstelveen gesloten.

 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amstelveen?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Amstelveen

Wat is het adres van de Lotus-dealer in Amstelveen?

Het adres van onze Lotus-dealer in Amstelveen is  Spinnerij 11.

Verkopen de Hedin Automotive-dealers in Amstelveen ook occasions?

Ja, bij zowel onze Lotus-dealer als Mercedes-Benz dealer in Amstelveen kun je ook terecht voor het kopen, leasen of financieren van een occasion.