Mercedes-Benz bestelwagen modellen bij Hedin Automotive

Voor iedere klus een geschikte bus.

Onze Mercedes-Benz bestelwagen modellen

Mercedes-Benz_Citan

Mercedes-Benz Citan


Ruim, veelzijdig en de schoonste in zijn segment.  

Mercedes-Benz_Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter


De S-Klasse onder de bedrijfswagens van Mercedes-Benz

De ideale bestelwagen van Mercedes-Benz vind je bij Hedin Automotive

Mercedes-Benz heeft bestelwagens in allerlei klassen. Zo heb je de compacte Citan, de Sprinter als grote krachtpatser en de V-klasse als de ultieme wagen voor personenvervoer. Ben je op zoek naar een echte allrounder? Dan is de populaire Mercedes-Benz Vito wellicht iets voor jou.

Bij Hedin Automotive kun je zowel online als offline in de showroom kennismaken met de verschillende bestelwagen modellen van Mercedes-Benz. We helpen je graag bij het vinden van jouw volgende bedrijfswagen. Dus heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op of kom langs in een van onze vestigingen.

Aandacht voor jouw bedrijfswagen

Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive is er voor de ondernemer. Elke klus de juiste bedrijfswagen. Genoeg ruimte, optimaal comfort, kortom zorgeloos onderweg zijn van afspraak naar afspraak. Wij bieden jou een helpende hand op het gebied van ondernemen met de Citan, Vito en Sprinter.

Samen denken in oplossingen met de juiste service, Hedin Automotive Van ProCenter is jouw mobiliteitspartner. Door maatwerk te leveren verlies jij geen tijd en kan jij duurzaam blijven ondernemen. Altijd een passende bedrijfswagen met de bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van elke Mercedes-Benz bedrijfswagen.

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz bestelwagens

Welke Mercedes-Benz bestelwagen modellen zijn er leverbaar?

Bij Hedin Automotive hebben we het volledige aanbod van Mercedes-Benz bestelwagens. Zo vind je bij ons de Citan, Vito, Sprinter en V-Klasse.

Zijn er ook elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagen modellen leverbaar?

Jazeker. Mercedes-Benz heeft verschillende elektrische bedrijfswagens, zoals de EQV, de eVito en de eSprinter. Meer informatie over de eVans van Mercedes vind je hier.

Zijn er Mercedes bestelwagen modellen geschikt voor personenvervoer?

Zeker! Maak kennis met de V-Klasse. Een moderne, ruime en veelzijdige personenbus.  

Is er een Mercedes-Benz bedrijfswagen chassiscabine leverbaar?

Ja, de Mercedes-Benz Sprinter is als chassiscabine leverbaar met of zonder open laadbak.