Overweeg je om te private leasen?

Wil je jouw nieuwe auto financieren?

4.5/5 uit 1.333 reviews

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Nu ook in erkend reparateur in Schagen en dealer in Veendam

Goed nieuws! Vanaf nu zijn we erkend reparateur voor Opel in Schagen en officieel Opel-dealer in Veendam. Dat houdt in dat we alle werkzaamheden volgens de officiële richtlijnen en eisen van Opel uitvoeren aan jouw auto en dat je bij ons terecht kunt voor de aanschaf van een nieuwe personenwagen en bedrijfswagen. Welkom bij Hedin Automotive.

Maak een werkplaatsafspraak voor jouw Opel

Is jouw auto toe aan de APK, heb je nieuwe banden nodig of een grote onderhoudsbeurt? Bij jouw erkende Opel-dealer Hedin Automotive staan wij voor je klaar. Je kunt bij ons terecht voor het onderhouden en repareren van je auto. Een afspraak plan je eenvoudig online via de werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw personen of bedrijfswagen vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw Opel zijn waarde behoudt.

Opel modellen bij Hedin Automotive

BENIEUWD NAAR DE INRUILWAARDE VAN JE HUIDIGE AUTO?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Hedin Automotive - Jouw Opel specialist

Hedin Automotive is jouw Opel-dealer. Onze vakmensen helpen je graag bij het vinden van jouw droomauto. Of je nu een nieuwe personenauto of bedrijfswagen wilt kopen, leasen of financieren. Je op zoek bent naar een goed onderhouden occasion of je huidige auto wilt inruilen. Wij staan voor je klaar. Benieuwd naar ons ruime aanbod modellen? Bekijk deze online of kom langs op één van onze vestigingen om het auto-aanbod te bekijken. 

Vestigingen van Opel-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële Opel-dealer voor Noord-Holland en Noord-Nederland. Wij hebben vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Assen, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Hoorn, Meppel, Purmerend, Schagen, Steenwijk, Veendam en Wormerveer. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Opel personenwagens en Opel bedrijfswagens, occasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Opel-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van Opel?

Ja, Hedin Automotive is officieel merk-erkend dealer van Opel. Wij hebben meerdere vestigingen en hebben alle kennis van het merk in huis.

Verkopen jullie ook nieuwe Opel modellen uit voorraad?

Jazeker, wij hebben standaard een groot aantal nieuwe Opel modellen op voorraad waar je direct in kunt wegrijden. Deze kun je kopen, leasen of financieren. Bekijk onze actuele voorraad en vind een Opel die bij je past!

Ik zoek een Opel occasion. Heeft Hedin Automotive deze?

Uiteraard! Wij hebben een grote voorraad Opel occasions voor je klaarstaan. Dit zijn modellen met verschillende kleuren, kilometerstanden en bouwjaren waardoor er voor (bijna) ieder budget een mooie Opel tussen zit. Bekijk ons aanbod en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Mijn Opel heeft onderhoud nodig. Hoe kan ik een werkplaatsafspraak maken bij Hedin Automotive?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met een Opel-vestiging bij jou in de buurt.

Ik wil een Opel private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie over het private leasen van een Opel bij Hedin Automotive vind je hier. Daar vind je ook onze actiemodellen en voorraad.

Kan ik bij Hedin Automotive een Opel zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Meer informatie over het zakelijk leasen van een Opel bij Hedin Automotive vind je hier. Daar vind je ook onze actuele voorraad.

Waar kan ik de Opel-dealers van Hedin Automotive vinden?

Bekijk het overzicht van onze Opel-vestigingen hier en vind een dealer bij jou in de buurt.