NIEUWE NAAM EN NIEUWE SITE VOOR RENOVA BMW. WELKOM BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Jouw vertrouwde BMW-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Je bent van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Dordrecht, Goes, Numansdorp, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

DUBBELSTEYN BMW NU OOK ONDERDEEL VAN HEDIN AUTOMOTIVE

Hedin Automotive heeft op 4 juli 2024 de overname, die op 19 april 2024 werd aangekondigd, van Dubbelsteyn afgerond. Vanaf nu ben je dus ook van harte welkom bij onze BMW vestigingen in Dordrecht en Numansdorp.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Dubbelsteyn door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK VOOR JOUW BMW

Is jouw BMW toe aan onderhoud? Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak op de website van Renova. Binnenkort kan dit via de werkplaatsplanner van Hedin Automotive.

MEER BMW VOOR JOU. WELKOM BIJ HEDIN AUTOMOTIVE.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op het dashboard van je BMW niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven. Bij Hedin Automotive werken mensen met een autohart die altijd voor je klaar staan.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

BENIEUWD NAAR DE INRUILWAARDE VAN JE HUIDIGE AUTO?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

DUURZAAMHEID EN BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE

Bij BMW-dealer Hedin Automotive is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Duurzaamheid heeft bij ons niet alleen betrekking op elektrisch rijden of afvalscheiding, wij kijken op een holistische manier naar duurzaamheid. Je ziet dit onder andere terug in het materiaalgebruik, aandacht voor het welzijn van de medewerkers en het samenwerken met goede doelen. Sinds 2022 zijn we een officieel Erkend Duurzaam Dealerbedrijf. De Erkend Duurzaam certificering maakt deel uit van onze verduurzamingsstrategie.

Lees meer over onze strategie en bedrijfsontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

ONZE NIEUWSARTIKELEN

VESTIGINGEN VAN BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE

Hedin Automotive is dé officiële BMW-dealer voor Noord-Brabant en Zeeland. Wij hebben vestigingen in Breda, Dordrecht, Goes, Numansdorp, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk. Bij ons kun je terecht voor een nieuwe BMW en BMW occasions. Uiteraard onderhouden we je BMW ook en staan we ook voor je klaar met schadeherstel.

OVER BMW

BMW (Bayerische Motoren Werke) is opgericht in 1916 en is wereldwijd erkend als een leider in het premium segment. Dit Duitse merk combineert luxe met prestaties, waardoor ieder model een symbool is van innovatie en rijplezier. Denk hierbij aan de sportieve BMW 3 Serie tot de luxueuze BMW 7 Serie en de baanbrekende BMW i-serie van elektrische voertuigen. BMW biedt een breed scala aan modellen die allemaal ontworpen zijn met precisie en aandacht voor comfort. Stap in de wereld van BMW bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE

Is Hedin Automotive officieel dealer van BMW?

Ja, wij zijn merk-erkend BMW-dealer. Wij hebben meerdere vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland en hebben alle kennis van het merk in huis en werken in onze werkplaatsen met originele merk-onderdelen. 

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn BMW?

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met een BMW-vestiging bij jou in de buurt.

Is de naam van Renova BMW veranderd naar Hedin Automotive?

Ja de naam van Renova is in 2024 veranderd naar Hedin Automotive. In 2023 is Renova overgenomen door Hedin Automotive en vanaf 2024 gaan de bedrijven verder onder de nieuwe naam.

Waar zijn de BMW-dealers van Hedin Automotive gevestigd?

Bekijk het overzicht van onze BMW-vestigingen hier en vind een dealer bij jou in de buurt. Wij staan graag voor je klaar en heten je van harte welkom!

Verkopen jullie nieuwe BMW modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een groot aantal nieuwe BMW modellen op voorraad. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Je vindt onze actuele voorraad hier.

Ik zoek een tweedehands BMW. Verkoopt Hedin Automotive BMW occasions?

Ja, wij hebben van nagenoeg alle modellen occasions voor je klaarstaan. Dit zijn modellen met verschillende kleuren, kilometerstanden en bouwjaren. Bekijk ze hier en vind de BMW occasion waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Ik wil een BMW private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Meer informatie over het private leasen en onze BMW actiemodellen vind je hier.

Kan ik een BMW zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie over het zakelijk leasen van een BMW bij Hedin Automotive vind je hier. Daar vind je ook onze actuele voorraad.