Een auto financieren biedt uitkomst

Wil je graag een auto kopen maar heb je niet direct voldoende spaargeld voorhanden of wil je de liquiditeit van je onderneming behouden? Dan kan een financiering via Hedin Automotive voor jou de ideale oplossing zijn. We helpen je om voordelig een lening afsluiten om je auto per maand af te betalen. Je bepaalt zelf de hoogte van het maandbedrag door te kiezen voor een bepaalde looptijd van het contract en de hoogte van de slottermijn. Je betaalt een marktconform rentepercentage over het aankoopbedrag en bent in tegenstelling tot leasen bij het afsluiten van het contract direct economisch eigenaar van de auto en na de laatste betaling juridisch eigenaar.

Lees verder voor meer informatie over financieren via Hedin Automotive, vind direct jouw nieuwe of tweedehands auto in onze voorraad of stel ons je vraag via het contactformulier.

Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland bemiddelt onder de naam Hedin Automotive Financieringen in financieringen via Hedin Automotive. Financieringen voor voertuigen van het merk Mercedes-Benz worden behandeld door Mercedes-Benz Financial Services.

Waar ben je naar op zoek?

Waarom kies je voor een financiering via Hedin Automotive?

De voordelen van een particuliere of zakelijke financiering in een notendop:

  • Je betaalt een vast maandbedrag
  • Je bepaalt zelf de hoogte van dit maandbedrag aan de hand van de looptijd en de slottermijn
  • Mogelijkheid om je huidige auto in te ruilen
  • Je regelt je financiering eenvoudig bij iedere Hedin Automotive-vestiging

Veelgestelde vragen over financieren via Hedin Automotive

Hoe hoog is de rente van een autofinanciering via Hedin Automotive?

De rente is afhankelijk van de kredietverstrekker, het te lenen bedrag en de looptijd. In het kostenoverzicht bij het berekenen van je maandelijkse kosten vind je het rentepercentage terug. 

Wat is de looptijd van een autofinanciering via Hedin Automotive?

De looptijd van het financieringscontract bepaal je zelf. Zo kun je in de meeste gevallen kiezen uit 12, 24, 36, 46, 60 of zelfs 72 maanden. Des te langer de looptijd, des te lager de maandelijkse kosten zullen zijn. De maximale looptijd is echter wel afhankelijk van het bouwjaar van de gekozen auto.

Hoe wordt mijn maandbedrag vastgesteld?

Het maandbedrag is afhankelijk van de aanbetaling, het te lenen bedrag, de slottermijn en de looptijd van het financieringscontract. Bereken jouw maandelijkse kosten met behulp van onze tool, neem contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze vestigingen voor advies.

Hoeveel kan ik lenen?

Je bepaalt zelf hoeveel je wilt lenen, maar neem geen grotere lening dan nodig is. Daarnaast kijken wij naar je financiële en persoonlijke situatie om te beoordelen of deze lening geschikt is.

Kan ik een bedrijfswagen financieren?

Ja, dat kan zeker. Door het financieren van een bedrijfswagen doe je een investering in je wagenpark zonder dat je de liquiditeit van je bedrijf aanpast. Daarnaast zijn rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Kan ik een tweedehands auto financieren?

Ja, dat kan. Vind jouw ideale occasion in onze voorraad en vraag vrijblijvend een offerte voor een financiering aan.

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat?

Ja, dat kan. Op die manier kun je ook de maandelijkse lasten verlagen. Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is op elke occasion-pagina terug te vinden. De definitieve waarde van je auto en de invloed op het financieringscontract wordt dan vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Hedin Automotive Financieringen

Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hedin Automotive Financieringen, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Hedin-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hedin Automotive Financieringen. Hedin Automotive Financieringen en jouw Hedin-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Mercedes-Benz Financial Services

Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens worden ondergebracht bij Mercedes-Benz Financial Services (MBFS). Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van MBFS. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Hedin-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Mercedes-Benz Financial Services. De Hedin Automotive-dealer geeft geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.