Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Ontdek de Ineos Grenadier bij Hedin Automotive

Ben jij benieuwd naar de unieke rijeigenschappen van de INEOS Grenadier? En overweeg je een INEOS Grenadier te kopen, leasen of financieren? Ontdek deze veelzijdige terreinwagen online en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan. Daarnaast staan we in onze vestiging voor je klaar voor vragen en advies.

De INEOS Grenadier op grijs kenteken met comfort tussenwand

De INEOS Grenadier is dé ultieme off-road auto, maar wordt ook vaak ingezet als bedrijfswagen vanwege de grote laadcapaciteit van de auto. Hedin Automotive Tech is gespecialiseerd in het inbouwen van een comfort tussenwand, waardoor de INEOS Grenadier in aanmerking komt voor grijs kenteken.

De INEOS Grenadier wordt standaard geleverd als een 5-persoons auto. Om in aanmerking te komen voor grijs kenteken plaatsen wij een tussenwand en creëren wij een vaste, vlakke laadvloer zonder stoelen. Naast deze twee belangrijke punten, gelden en nog meer specifieke eisen om een grijs kenteken aan te mogen vragen. Onze verkoopadviseurs informeren jou graag over alle eisen waar jouw Grenadier aan moet voldoen.

Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling!

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Service en onderhoud voor jouw Ineos Grenadier

Is jouw INEOS Grenadier toe aan een onderhoudsbeurt, verloopt de APK of kun je wel een nieuwe set banden gebruiken? Als erkend INEOS-dealer onderhouden en repareren wij jouw Ineos met alle nodige vakkennis in onze werkplaats. Hier werken wij met specialistische apparatuur en met originele merk-onderdelen, zodat jouw INEOS Grenadier in topconditie blijft én zijn waarde behoudt.

Plan direct een werkplaatsafspraak bij jou in de buurt via onze online werkplaatsplanner.

Hedin Automotive is specialist in Ineos

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles rondom de auto’s van INEOS. Zo helpen onze verkoopadviseurs je graag bij het vinden van een nieuwe of tweedehands INEOS Grenadier. Deze kun je eenvoudig bij ons kopen, leasen of financieren. Je kunt de INEOS Grenadier online ontdekken en een proefrit of offerte aanvragen of je kunt hem komen ervaren tijdens een proefrit. Je bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen over Ineos-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van de Ineos Grenadier?

Ja, wij zijn merk-erkend dealer en hebben alle kennis van het merk in huis. Bij ons kun je terecht voor het kopen, leasen, financieren of onderhouden van een INEOS Grenadier.

Waar kan ik de Ineos-dealers van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze vestigingen vind je hier.

Kan ik een Ineos Grenadier zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt een INEOS Grenadier bij ons kopen, leasen of financieren. Voor meer informatie helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.

Kan ik een Ineos Grenadier financieren bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt een INEOS Grenadier bij ons kopen, leasen of financieren. Voor meer informatie helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Ineos Grenadier?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde INEOS Grenadier-dealer.