Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling!

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

De INEOS Grenadier op grijs kenteken met comfort tussenwand

De INEOS Grenadier is dé ultieme off-road auto, maar wordt ook vaak ingezet als bedrijfswagen vanwege de grote laadcapaciteit van de auto. Hedin Automotive Tech is gespecialiseerd in het inbouwen van een comfort tussenwand, waardoor de INEOS Grenadier in aanmerking komt voor grijs kenteken.

De INEOS Grenadier wordt standaard geleverd als een 5-persoons auto. Om in aanmerking te komen voor grijs kenteken plaatsen wij een tussenwand en creëren wij een vaste, vlakke laadvloer zonder stoelen. Naast deze twee belangrijke punten, gelden en nog meer specifieke eisen om een grijs kenteken aan te mogen vragen. Onze verkoopadviseurs informeren jou graag over alle eisen waar jouw Grenadier aan moet voldoen.

Ontdek de Ineos Grenadier bij Hedin Automotive

Ben jij benieuwd naar de unieke rijeigenschappen van de INEOS Grenadier? En overweeg je een INEOS Grenadier te kopen, leasen of financieren? Ontdek deze veelzijdige terreinwagen online en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan. Daarnaast staan we in onze vestiging voor je klaar voor vragen en advies.

De nieuwe Quartermaster Chassis Cab

INEOS heeft een nieuwe uitvoering van de Grenadier aangekondigd, namelijk de INEOS Grenadier Quartermaster Chassis Cab. Bij de Chassis Cab kun je achter de cabine zelf kiezen wat je monteert. Achter de cabine vind je nu dus niks. Hierbij is het mogelijk om zelf de opbouw van je Grenadier te kiezen en monteren.

De Quartermaster Chassis Cab valt in dezelfde productielijn als de andere Grenadier modellen. De Chassis Cab deelt dus de dubbele cabine met 5 zitplaatsen. Ook de aandrijflijn is hetzelfde. Er is de keuze uit een 3.0 liter turbo-charged BMW motor, of een diesel motor. Het trekgewicht bedraagt 3.500kg.

De reden voor het lanceren van deze Chassis Cab uitvoering is dat INEOS in het eerste jaar sinds de lancering van de Grenadier veel specialisten de Grenadier zelf al heeft zien ombouwen. Vooral bij brandweerdiensten, de politie en andere hulpdienst verleners was dit erg populair. Voor INEOS was het dus een logische stap om zelf Chassis Cab te lanceren. De nieuwe Chassis Cab is binnenkort verkrijgbaar bij Hedin Automotive.

De nieuwe INEOS Fusilier

De gloednieuwe INEOS Fusilier is het eerste volledig elektrische model van INEOS en bied off-road capaciteiten van wereldklasse en uitstekende prestaties op de weg geheel emissievrij! De volledig elektrische Fusilier beschikt over zijn eigen identiteit en moderne techniek zonder dat het DNA van zijn voorganger de Grenadier verloren is gegaan. Zo heeft het design van de Fusilier nog altijd veel gemeen met de traditionele lijnen van een echte 4X4 maar dan met zijn eigentijdse afwerking.

Ben jij benieuwd naar meer informatie? Bekijk dan de modelpagina van de INEOS Fusilier.

Service en onderhoud voor jouw Ineos Grenadier

Is jouw INEOS Grenadier toe aan een onderhoudsbeurt, verloopt de APK of kun je wel een nieuwe set banden gebruiken? Als erkend INEOS-dealer onderhouden en repareren wij jouw Ineos met alle nodige vakkennis in onze werkplaats. Hier werken wij met specialistische apparatuur en met originele merk-onderdelen, zodat jouw INEOS Grenadier in topconditie blijft én zijn waarde behoudt.

Plan direct een werkplaatsafspraak bij jou in de buurt via onze online werkplaatsplanner.

Hedin Automotive is specialist in Ineos

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles rondom de auto’s van INEOS. Zo helpen onze verkoopadviseurs je graag bij het vinden van een nieuwe of tweedehands INEOS Grenadier. Deze kun je eenvoudig bij ons kopen, leasen of financieren. Je kunt de INEOS Grenadier online ontdekken en een proefrit of offerte aanvragen of je kunt hem komen ervaren tijdens een proefrit. Je bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen over Ineos-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van de Ineos Grenadier?

Ja, wij zijn merk-erkend dealer en hebben alle kennis van het merk in huis. Bij ons kun je terecht voor het kopen, leasen, financieren of onderhouden van een INEOS Grenadier.

Waar kan ik de Ineos-dealers van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze vestigingen vind je hier.

Kan ik een Ineos Grenadier zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt een INEOS Grenadier bij ons kopen, leasen of financieren. Voor meer informatie helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.

Kan ik een Ineos Grenadier financieren bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt een INEOS Grenadier bij ons kopen, leasen of financieren. Voor meer informatie helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Ineos Grenadier?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde INEOS Grenadier-dealer.