Ontdek de Ineos Grenadier bij Hedin Automotive

Ben jij benieuwd naar de unieke rijeigenschappen van de INEOS Grenadier? En overweeg je een INEOS Grenadier te kopen, leasen of financieren? Ontdek deze veelzijdige terreinwagen online en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan. Daarnaast staan we in onze vestigingen voor je klaar voor vragen en advies.

Service en onderhoud voor jouw Ineos Grenadier

Is jouw INEOS Grenadier toe aan een onderhoudsbeurt, verloopt de APK of kun je wel een nieuwe set banden gebruiken? Als erkend INEOS-dealer onderhouden en repareren wij jouw Ineos met alle nodige vakkennis in onze werkplaats. Hier werken wij met specialistische apparatuur en met originele merk-onderdelen, zodat jouw INEOS Grenadier in topconditie blijft én zijn waarde behoudt.

Plan direct een werkplaatsafspraak bij jou in de buurt via onze online werkplaatsplanner.

Hedin Automotive is specialist in Ineos

Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles rondom de auto’s van INEOS. Zo helpen onze verkoopadviseurs je graag bij het vinden van een nieuwe of tweedehands INEOS Grenadier. Deze kun je eenvoudig bij ons kopen, leasen of financieren. Je kunt de INEOS Grenadier online ontdekken en een proefrit of offerte aanvragen of je kunt hem komen ervaren tijdens een proefrit. Je bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen over Ineos-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van de Ineos Grenadier?

Ja, wij zijn merk-erkend dealer en hebben alle kennis van het merk in huis. Bij ons kun je terecht voor het kopen, leasen, financieren of onderhouden van een INEOS Grenadier.

Waar kan ik de Ineos-dealers van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze vestigingen vind je hier.

Kan ik een Ineos Grenadier zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt een INEOS Grenadier bij ons kopen, leasen of financieren. Voor meer informatie helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.

Kan ik een Ineos Grenadier financieren bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt een INEOS Grenadier bij ons kopen, leasen of financieren. Voor meer informatie helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Ineos Grenadier?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde INEOS Grenadier-dealer.