Schadeherstel bij Hedin Automotive

Hedin Automotive is merkgespecialiseerd én gecertificeerd.

Merk-erkend schadeherstel bij Hedin Automotive

Schade gereden? Dat is balen, maar het kan gebeuren. Bij Hedin Automotive staan we graag voor je klaar en repareren wij alle soorten schades weer als nieuw.

Hedin Automotive is merk-erkend dealer en gecertificeerd schadeherstelbedrijf voor maar liefst 28 automerken. Dit houdt bijvoorbeeld in dat onze medewerkers opleidingen volgen bij autofabrikanten en hier certificaten voor behalen. Daarnaast ben je bij het herstel van je schade gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen en speciaal materiaal dat door de autofabrikant wordt geleverd. Op deze manier verzekeren wij je van juist herstel volgens de fabrieksspecificaties en -eisen.

Maak eenvoudig een afspraak bij een van onze vestigingen of neem direct contact op.

Merk-erkend schadeherstel
90+ innamepunten in Nederland
4 jaar garantie op schadeherstel

Onze reparatie- en herstelwerkzaamheden

Maak een werkplaatsafspraak voor schadeherstel

Autoschade laten herstellen? Van een kleine kras in de lak tot een flinke schade na een aanrijding. Wij staan voor je klaar! Maak online gemakkelijk een afspraak voor het laten herstellen van je schade.

Hedin Automotive werkt samen met alle grote verzekeraars bij schade

Autoschade is natuurlijk ontzettend vervelend. Doordat wij samenwerken met alle grote verzekeraars is het proces van schade rijden tot reparatie een stuk aangenamer. Wel zo prettig!

Hedin Automotive schadeherstel en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Hedin Automotive vinden we het niet alleen belangrijk dat we jou kunnen helpen bij ieder mobiliteitsprobleem. We vinden het belangrijk dat dit gebeurt op een manier die zo min mogelijk impact heeft op het milieu, duurzaam is en veilig voor onze werknemers. Daarom streeft Hedin Automotive ernaar om te voldoen aan zoveel mogelijk keurmerken en certificeringen zoals NEN 9140 waarbij we de veiligheid van onze werknemers garanderen wanneer er gewerkt wordt aan elektrische voertuigen.

Schadeherstel met behoud van merkgarantie

Bij schade komt er veel op je af. Om jou te ontzorgen werkt Hedin Automotive niet alleen samen met de meeste verzekeraars, we zijn gecertificeerd voor schadeherstel wat inhoudt dat jij gewoon jouw merkgarantie kunt behouden. Zo behoud jij gewoon jouw garantie mocht er iets gebeuren. En natuurlijk bieden we je de mogelijkheid om tijdelijk vervangend vervoer te gebruiken zodat jij gewoon mobiel blijft.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Juist schadeherstel vereist de nodige kennis en kunde van ADAS-systemen

Je kunt iets gemakkelijk herstellen, maar iets góed herstellen is een ander verhaal. Met de nieuwe ADAS rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems) waar alle nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens mee zijn uitgerust is goed schadeherstel nóg belangrijker geworden. Het is van groot belang dat alle apparatuur in de auto nauwkeurig wordt hersteld en gekalibreerd door een merk-erkend en gecertificeerd schadeherstelbedrijf. Want wat gebeurt er als jouw parkeerhulp niet juist staat afgesteld? Of erger nog, als jouw Active Lane Control er centimeters naast zit of als het noodremsysteem niet goed staat afgesteld? Dan ontstaan er levensgevaarlijke situaties.

Hedin Automotive is gespecialiseerd in het vakkundig herstellen van schades en het juist afstellen van de verschillende veiligheidssystemen. Plan eenvoudig online een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Hedin Automotive schadeherstel vestigingen

Met meer dan 10 schadeherstel-vestigingen en meer dan 60 innamepunten verspreid door heel Nederland is er altijd een Hedin Automotive-vestiging dichtbij. Maak eenvoudig online een afspraak of kom langs bij een van onze vestigingen. 

Bij Hedin Automotive repareren we niet alleen schade maar bieden ook diensten aan zoals autolease en verhuur, (merk-erkend) schadeherstel, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Ben jij benieuwd naar onze uiteenlopende projecten en verschillende werkzaamheden? Bekijk hier ons portfolio. 

Veelgestelde vragen over schadeherstel bij Hedin Automotive

Bij welke vestigingen kan ik terecht voor truck of trailer herstel?

Voor schadeherstel van trucks en trailers kun je terecht bij onze vestigingen Bemmel en Nijkerk.

Voor welke herstelwerkzaamheden kan ik terecht bij Hedin Automotive Truckschadeherstel?

Je kunt bij Hedin Automotive terecht voor:

  • Truck en trailerschade
  • Zwaar materieel
  • Richtwerkzaamheden
  • Revisie opleggers
  • Carrosseriebouw
  • Ruitschadeherstel
  • Belettering en huisstijlprojecten
  • Omkleuren (landbouw) voertuigen

Welke aanvullende services biedt Hedin Automotive nog meer voor het herstel aan mijn truck of trailer?

Bij Hedin Autmotive bieden we ook bestickering, spuiten van de truck of trailer, het herstellen van krassen of deuken en herstel van de koplampen.