Merk-erkend schadeherstel
90+ innamepunten in Nederland
4 jaar garantie op schadeherstel

Merk-erkend schadeherstel bij Hedin Automotive

Schade gereden? Dat is balen, maar het kan gebeuren. Bij Hedin Automotive staan we graag voor je klaar en repareren wij alle soorten schades weer als nieuw.

Hedin Automotive is merk-erkend dealer en gecertificeerd schadeherstelbedrijf voor maar liefst 25 automerken. Dit houdt bijvoorbeeld in dat onze medewerkers opleidingen volgen bij autofabrikanten en hier certificaten voor behalen. Daarnaast ben je bij het herstel van je schade gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen en speciaal materiaal dat door de autofabrikant wordt geleverd. Op deze manier verzekeren wij je van juist herstel volgens de fabrieksspecificaties en -eisen.

Maak eenvoudig een afspraak bij een van onze vestigingen of neem direct contact op.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Maak een werkplaatsafspraak voor schadeherstel

Autoschade laten herstellen? Van een kleine kras in de lak tot een flinke schade na een aanrijding. Wij staan voor je klaar! Maak online gemakkelijk een afspraak voor het laten herstellen van je schade.

Onze reparatie- en herstelwerkzaamheden

Bij ons kun je terecht voor zowel kleine als grote schades en reparaties. Kom meer te weten te komen over onze verschillende werkzaamheden, maak online een afspraak of neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie of advies.

Een verzameling uit ons brede portfolio

Er is heel veel mogelijk binnen ons bedrijf. We leveren niet alleen tal van automerken, maar bieden ook diensten aan zoals autolease en verhuur, (merk-erkend) schadeherstel, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Hierdoor werken we aan de meest uiteenlopende projecten en hebben er een aantal uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van onze verschillende werkzaamheden.

Juist schadeherstel vereist de nodige kennis en kunde van ADAS-systemen

Je kunt iets gemakkelijk herstellen, maar iets góed herstellen is een ander verhaal. Met de nieuwe ADAS rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems) waar alle nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens mee zijn uitgerust is goed schadeherstel nóg belangrijker geworden. Het is van groot belang dat alle apparatuur in de auto nauwkeurig wordt hersteld en gekalibreerd door een merk-erkend en gecertificeerd schadeherstelbedrijf. Want wat gebeurt er als jouw parkeerhulp niet juist staat afgesteld? Of erger nog, als jouw Active Lane Control er centimeters naast zit of als het noodremsysteem niet goed staat afgesteld? Dan ontstaan er levensgevaarlijke situaties.

Hedin Automotive is gespecialiseerd in het vakkundig herstellen van schades en het juist afstellen van de verschillende veiligheidssystemen. Plan eenvoudig online een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Hedin Automotive schadeherstel vestigingen

Met meer dan 10 schadeherstel-vestigingen en meer dan 60 innamepunten verspreid door heel Nederland is er altijd een Hedin Automotive-vestiging dichtbij. Maak eenvoudig online een afspraak of kom langs bij een van onze vestigingen. 

Expertiserapport laten opmaken bij schade

Moet er een expertiserapport worden opgemaakt van je auto voor bijvoorbeeld de verzekering? Wij helpen je graag. Maak online een afspraak voor het maken van een expertiserapport. Dit rapport kost standaard € 150 (incl. BTW). Kies je voor het herstellen van de schade door Hedin Automotive? Dan wordt dit bedrag verrekend.

Expertise rapport aanvragen

Hedin Automotive werkt samen met alle grote verzekeraars bij schade

Autoschade is natuurlijk ontzettend vervelend. Doordat wij samenwerken met alle grote verzekeraars is het proces van schade rijden tot reparatie een stuk aangenamer. Wel zo prettig!

Welke rijhulpsystemen (ADAS) zijn verplicht vanaf 2022?

ADAS rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems) helpen het voorkomen van verkeersongevallen en assisteren jou als bestuurder om het rijden gemakkelijker en veiliger te maken. Bij rijhulpsystemen kun je denken aan rijstrookassistentie of een automatische noodstop. Sommige rijhulpsystemen zijn standaard bij aanschaf van een nieuwe personenauto, maar andere zijn nog optioneel. Vanaf 2022 zijn voor nieuwe auto’s verschillende ADAS-systemen verplicht gesteld door de Europese Commissie. Wij vertellen je er graag meer over.