Haal alles uit jouw elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagen

Bereid je voor op de toekomst met de elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz. Mercedes-Benz neemt elke drempel weg als het gaat om elektrisch rijden. Zo zijn bijna alle bedrijfswagens geëlektrificeerd. Alle elektrische bedrijfswagens zijn voorzien van een passend rijbereik, maar wanneer de actieradius toch niet voldoende is voor jouw rit kun je hem eenvoudig in een half uur bijladen. Zo ben je na de lunchpauze weer zorgeloos op pad. Je krijgt dus alles wat je gewend bent van een Mercedes-Benz bedrijfswagen, maar dan elektrisch.

Kies voor de toekomst en kies een elektrische bestelwagen van Mercedes-Benz. Vind hieronder het model dat bij jouw bedrijf past en vraag een offerte aan.

Gegarandeerd de beste prijs
Uit voorraad leverbaar
Rijk uitgeruste uitvoeringen

De Mercedes-Benz elektrische bedrijfswagens

Mercedes-Benz eVito

Met de volledig elektrische Vito ben jij klaar voor de toekomst. De eVito beschikt namelijk over een actieradius van maar liefst 285 kilometer (WLTP). Zo ben je vanaf 2025 nog steeds in iedere stad welkom en rijd je BPM vrij. Wees bewust van de aankomende veranderingen en kies voor zekerheid. Wij helpen jou graag met jouw nieuwe bedrijfswagen.

Kies voor financiële zekerheid over jouw collega en lease de eVito nu voor een zeer laag vast maandbedrag:

Full Operational Lease (15.000 km per jaar)

  • 36 maanden:         € 1.149,21
  • 48 maanden:         € 982,53
  • 60 maanden:         € 885,41

De 4 voordelen van jouw elektrische bedrijfswagen

Bereid je voor op de toekomst met de elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz. Alle elektrische bedrijfswagens zijn voorzien van een passend rijbereik en het comfort zoals jij van Mercedes-Benz gewend bent. Kies voor de toekomst, ontdek de vier voordelen van elektrisch ondernemen en rijden.

Elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz

Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive hebben wij het grootste aanbod aan elektrische bedrijfswagens. Met een elektrische bedrijfswagen rijd je schoner en ben je in iedere milieuzone welkom. De elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz stoten namelijk geen CO2 en stikstof uit, waardoor jij duurzaam kunt ondernemen. Vervoer gemakkelijk evenveel volume als een dieselvariant: desondanks de aanwezigheid van de accu verlies jij geen laadruimte en comfort binnen de rijbeleving. Waarom nog wachten?

Het grootste aanbod van 100% elektrische bedrijfswagens, dat vind je bij Hedin Automotive.

Ontdek de Mercedes-Benz eCitan

De familie van de elektrische bedrijfswagens is met de eCitan uitgebreid. De 'Bedrijfswagen van het Jaar 2022'' beschikt nu over een volledig elektrische aandrijving en is voorzien van een 75kW sterke elektromotor. De actieradius bedraagt 285 kilometer (WLTP). Kom je toch kilometers tekort? Dan laad je eenvoudig de accu op van 10% naar 80% binnen 40 minuten. Daarnaast beschik je nog steeds over royale binnenruimte en hoog laadvermogen.

€ 5.000 subsidie op jouw nieuwe elektrische Mercedes-Benz bestelwagen*

Jij kunt als ondernemer gebruikmaken van een interessante subsidieregeling waarbij het voordeel oploopt tot wel € 5.000. De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s - ook bekend als SEBA - geldt voor alle nieuwe elektrische bedrijfswagens met voertuigclassificatie en grijs kenteken (N1/N2). De elektrische bedrijfswagens die hiervoor in aanmerking komen zijn de eVito en eSprinter Gesloten Bestelwagen. De subsidieregeling heeft een hoogte van 10% van de netto prijs van jouw nieuwe Mercedes- Benz bedrijfswagen, met een maximum tot € 5.000. Daarnaast blijft de aanspraak op andere fiscale regelingen geldig. Zo kan er ook nog gebruik gemaakt worden van de milieu investeringsaftrek.

*Voorwaarden nieuwe aanschafsubsidie

Koop- of leaseovereenkomst is afgesloten na 1 januari 2021; Bij aanvraag van de subsidie staat de elektrische bedrijfswagen nog niet op jouw naam geregistreerd; Je ontvangt 10% subsidie van de nettoprijs met een maximum van € 5.000; SEBA is enkel geldig voor bedrijfswagen met voertuig classificatie N1/N2; De EQV en eVito Tourer komen alleen voor subsidie in aanmerking nadat deze zijn gekeurd naar N1; Jouw nieuwe bedrijfswagen moet tenminste 3 jaar jouw op naam blijven staan. Kijk voor alle informatie op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seba

Jouw elektrische bedrijfswagen opladen: gemakkelijk en snel

Opladen is een van de grootste drempels als het gaat om de transitie naar elektrisch rijden. Gelukkig is dit met de elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz geen probleem meer. De elektrische bedrijfswagens zijn niet alleen voorzien van een uitstekend rijbereik - Nederland is ook voorloper op het gebied van laadpalen. Zo is er dus altijd een oplaadpunt in de buurt. Mocht het rijbereik dus toch een keer te weinig zijn, dan kun je binnen een half uur zo weer enkele honderden kilometers vooruit. Daarnaast kan het interessant zijn om een laadpaal op het werk of bij je thuis te laten installeren. Zo ga je altijd vol energie op pad!

Elektrisch rijden zonder concessies

Met een elektrische bedrijfswagen van Mercedes-Benz geniet je van een elektrische aandrijving én de functionaliteit, comfort en veiligheid die je van Mercedes gewend bent. Met een groot laadvermogen en een grote actieradius dankzij een groot batterijpakket is iedere klus haalbaar voor een elektrische bestelwagen van Mercedes-Benz. En kom je toch een keer met een lege accu te zitten? Dan laad je de batterij in slecht 30 minuten voor 80% op. Zo blijf je altijd mobiel en efficiënt en kun je focussen op je zaak. 

Een van de andere voordelen van elektrisch rijden is het onderhoud. Jaarlijks onderhoud blijft noodzakelijk, maar je kosten zijn veel lager. Zo slijt een elektrische motor minder snel dan een verbrandingsmotor, omdat deze minder bewegende delen bevat. Zo is het verversen van olie of het vervangen van filters niet meer nodig. Tot slot bespaar je op de brandstofkosten van jouw bedrijfswagen. 

Jouw elektrische bedrijfswagen op maat

Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive is Van ProCenter, dat betekent dat je geniet van vele gemakken. Niet alleen op het gebied van service maar ook in aanschafmogelijkheden. Zo hebben wij bijvoorbeeld altijd een ruime voorraad bedrijfswagens en denken we met je mee als het gaat om in- en ombouwmogelijkheden. Onze verkopers zijn goed op de hoogte van wat er speelt in jouw branche en kunnen je daardoor voorzien van passend advies. Daarnaast hebben ze veel ervaring met het inrichten van bedrijfswagens zodat je optimaal kunt profiteren van je bedrijfswagen tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz

Welke Mercedes-Benz bedrijfswagen modellen zijn elektrisch?

Mercedes-Benz beschikt over verschillende elektrische bedrijfswagens van compact tot groot. Ontdek bij Hedin Automotive bijvoorbeeld de eCitan, eVito, EQV of eSprinter.

Is een elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz volledig elektrisch of hybride?

De elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz zijn volledig elektrisch. De dieselmotor van de bedrijfswagen heeft plaats gemaakt voor en of meerdere elektromotoren.

Kan ik een elektrische bedrijfswagen van Mercedes-Benz zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Wij helpen je in één van onze vestigingen graag in je zoektocht naar een passende oplossing voor jouw bedrijf. Je kunt ook het contactformulier invullen bij een bedrijfswagen naar keuze voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Ik wil een elektrische Mercedes-Benz bedrijfswagen financieren. Kan dit bij Hedin Automotive.

Ja, dat kan. Wij helpen je in één van onze vestigingen graag in je zoektocht naar een passende oplossing voor jouw bedrijf. Je kunt ook het contactformulier invullen bij een bedrijfswagen naar keuze voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?