Repair & Reconnect: kies voor de juiste aanpak

Een kleine schade kan grote gevolgen hebben. De praktijk leert dat de schade achter de schade snel over het hoofd wordt gezien als hier niet met de juiste kennis naar wordt gekeken. Onze experts weten exact waar elke sensor zich bevindt en beschikken over de juiste kennis over aansluitingen, kalibratie en aanpassing van de sensoren en camera’s. Jouw auto weer net zo veilig en betrouwbaar als voor de schade met Repair & Reconnect! 

 

Waarom kiezen voor Repair & Reconnect?

  • Complete aanpak om jouw auto weer in topvorm te krijgen
  • Monteurs beschikken over een brede specifieke kennis
  • Vier jaar garantie op reparatie en twee jaar op onderdelen
  • Aanwezigheid van speciale apparatuur
  • Originele Mercedes-Benz onderdelen

Parkeerschade

Parkeerschade is ten alle tijden zeer vervelend. Met name aan de voorzijde van jouw Mercedes-Benz bevinden zich vele sensoren waarnaar zorgvuldig gekeken moet worden. Neem bijvoorbeeld het systeem Active Brake Assist waarvan de sensor achter het Mercedes-Benz logo bevindt. Is het logo beschadigd dan moet de sensor opnieuw gekalibreerd worden. Gebeurd dit niet dan grijpt jouw Mercedes-Benz niet in bij het achterop rijden van een stilstaande auto, een plotselinge voetganger of fietser.

Ruitschade

Heeft jouw Mercedes-Benz ruitschade? Kom langs voor reparatie door de experts die beschikken over de juiste kennis. Het vervangen van een voorruit brengt vele obstakels mee. Waaronder het Active Lane Keeping Assist systeem. Dankzij de sensoren die tot dit systeem behoren beland jij niet met jouw Mercedes-Benz in de vangrail. Het is dus van groot belang dat de voorruit op de juiste manier geplaatst is zodat de camera perfect afgesteld kan worden.

Carrosserieschade

Neem als voorbeeld het raken van een winkelwagen met jouw Mercedes-Benz, de schade lijkt wellicht onschuldig. Toch kan een lichte kras of een kleine deuk verschillende systemen in storing brengen. Aan de achterzijde van jouw auto bevindt zich de Active Blind Spot Assist. Met de juiste apparatuur kan deze sensor na het herstellen van de schade, op de juiste manier afgesteld worden. Bij gevaar ontvang jij gegarandeerd een waarschuwing zodat jij veilig op weg kan.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?