Openingstijden Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nijkerk

Mercedes-Benz in Nijkerk is dé plek voor bedrijfswagens, trucks en Mitsubishi FUSO

Indien je interesse hebt in een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz bestelwagen of truck, dan ben je van harte welkom bij Mercedes-Benz-dealer Nijkerk, gevestigd aan de Ambachtsstraat 21. Het ruime aanbod modellen kent een diverse hoeveelheid en bevat zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. De vestiging is ook officieel dealer van Mitsubishi FUSO bedrijfswagens. Wanneer je interesse uitgaat naar een Mercedes-Benz bedrijfswagen, truck of FUSO bedrijfswagen staan onze enthousiaste medewerkers in Nijkerk voor jou klaar! 

Bij onze vestiging in Nijkerk hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mercedes-Benz en FUSO op voorraad in Nijkerk

Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nijkerk beschikt over een voorraad nieuwe en gebruikte bestelwagens en trucks. Je vind bij onze vestiging in Nijkerk alleen goed onderhouden voertuigen, voor een scherpe prijs. Kom gerust langs; we horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Mercedes-Benz en FUSO onderhoud en service

Kom voor onderhoud en reparaties aan jouw Mercedes-Benz bestelwagen, truck of FUSO bedrijfswagen naar onze vestiging in Nijkerk. Veel voorkomende werkzaamheden zijn de APK keuring, het wisselen van banden of het uitvoeren van groot of klein onderhoud. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw voertuig in topconditie blijft. Kies zelf wanneer je jouw voertuig van onderhoud laat voorzien door middel van de online werkplaatsplanner.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Nijkerk

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nijkerk?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nijkerk geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Nijkerk gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nijkerk?

Voor service aan Mercedes-Benz trucks en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Nijkerk.