Kies voor een occasion met volledige onderhoudshistorie en zekerheid

In je zoektocht naar een occasion heb je waarschijnlijk veel vragen. Eén hele belangrijke is ongetwijfeld wat de staat is van de occasion die je op het oog hebt. Als je kiest voor een Mercedes-Benz occasion met het Certified label weet je zeker dat je een occasion aanschaft van de hoogste kwaliteit. Meer weten? Lees verder!

Een tweedehands Mercedes-Benz van de hoogste kwaliteit

Mercedes-Benz Certified is een kwaliteitslabel en servicepakket zodat jij er zeker van kan zijn dat je een tweedehands Mercedes-Benz koopt van de hoogste kwaliteit. Mercedes-Benz hanteert strenge voorwaarden voor het label. Zo mag de auto maximaal 6 jaar oud zijn en maximaal 150.000 kilometer hebben gereden. Bovendien worden deze occasions op 100 belangrijke punten gecontroleerd voordat ze in onze showroom komen te staan. Ook is de volledige onderhoudshistorie bekend zodat je zeker weet dat er altijd goed gezorgd is voor jouw  ‘nieuwe’ occasion.

Tot slot krijg je bij een Mercedes-Benz Certified servicepakket maar liefst 24 maanden garantie. Zo kun je de komende jaren voor € 995,- vertrouwen op maximale zekerheid van een Mercedes-Benz Certified occasion. 

Een Mercedes-Benz occasion kopen met zekerheid

Met Mercedes-Benz Certified ben je verzekerd van:

  • 24 maanden garantie
  • Mobilo Pechhulp
  • Onderhoudshistorie
  • Inspectie van 100 belangrijke punten
  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Verschillende financiële diensten bij Mercedes-Benz Financial services

Meer informatie over Mercedes-Benz Certified occasions

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Certified occasions van Mercedes-Benz

Hoeveel maanden garantie krijg ik bij aanschaf van een Mercedes-Benz Certified occasion?

Bij een tweedehands auto met het Mercedes-Benz Certified label krijg je 24 maanden garantie.

Is iedere Mercedes-Benz occasion Certified?

Nee, alleen de Mercedes-Benz occasions die voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen komen in aanmerking voor dit kwaliteitslabel.

Wat kost het Mercedes-Benz Certified pakket?

Het pakket kost € 995,- incl. BTW. Hiervoor krijg je veel waar voor je geld, waaronder heel veel zekerheid en 24 maanden garantie.