Private lease een Mercedes-Benz B-Klasse voor een vast bedrag per maand

De Mercedes-Benz B-Klasse is de juiste keuze als je opzoek bent naar een naar een auto met ruimte én luxe. Geniet van optimaal zitcomfort en ga veilig de weg op met de nieuwste rijassistentiesystemen.

Met private lease van Hedin Automotive rijd je zorgeloos in een nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder vrijblijvend jouw tarief en vraag een proefrit aan.

Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz B-Klasse private lease modellen

Functionaliteit voor de familie

Luxueuze en dynamische uitstraling met een design dat overtuigt over de hele linie. Vanuit elke hoek zie jij aan de B-Klasse steeds iets nieuws, denk hierbij aan de powerdomes op de motorkap, het Mercedes-Benz sterrenpatroon in de grille en de scherp ontworpen voor- en achterlichten. Ook aan de binnenzijde laat de B-Klasse jou verbazen. Het nieuwe multifunctionele sportstuur draagt bij aan een verbeterde bedieningslogica, de comfortstoelen resulteren in ontspannen ritten naar de gewenste bestemming. Ontdek royaal ruimtegevoel voor het gehele gezin.

Interesse in het private leasen van de Mercedes-Benz B-Klasse? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Mercedes-Benz B-Klasse zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto.  

Veelgestelde vragen over private leasen van de Mercedes-Benz B-Klasse

Wat kost een B-Klasse private lease?

Je kunt al een B-Klasse private leasen vanaf € 745 per maand. Hierbij zijn de kosten voor verzekering, belasting en regulier onderhoud inbegrepen.

Waar kan ik een proefrit maken in een Mercedes-Benz B-Klasse?

Dit kan bij een van onze vestigingen. Een overzicht vind je hier. Je kunt het beste van te voren contact opnemen met de vestiging of online een proefrit aanvragen via het contactformulier op deze pagina.

Waar kan ik meer informatie vinden over de B-Klasse?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de B-Klasse. Je kan hier bijvoorbeeld alles vinden over de beschikbare mogelijkheden in de prijslijst.

Kom ik in aanmerking voor een private leasecontract voor de Mercedes-Benz B-Klasse met een BKR codering?

Iedere aanvraag voor private lease wordt individueel beoordeeld. Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je in aanmerking komt voor een private leasecontract voor de B-Klasse.