Private lease de A-Klasse Limousine voor een vast bedrag per maand

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine heeft een elegant silhouet en is tegelijkertijd sportiever dan ooit. Met een fraai interieur met standaard twee displays en Mercedes-Benz Intelligent Drive ervaar je de luxe en comfort van absolute topklasse.

Met private lease van Hedin Automotive rijd je voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe A-Klasse Limousine. Bereken hieronder jouw leasetarief en vraag een proefrit aan.

Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz private lease modellen

Uitgebreide luxe in een compact formaat

Van de elegante achterzijde tot aan een progressieve voorkant. De markante grille inclusief het Mercedes-Benz sterrenpatroon typeert de exclusieve luxe van de A-Klasse Limousine. Sportieve lijnen en luxueuze materialen verbinden het interieur met het exterieur. Aan de binnenzijde draait alles om de bestuurder. Veelzijdige connectiviteits- en veiligheidsinnovaties, het verbeterde MBUX-multimediasysteem, comfortstoelen en de als optie leverbare vingerafdrukscanner dragen bij persoonlijk rijcomfort.

Interesse in het private leasen van de Mercedes-Benz A-Klasse Limousine? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto.  

Veelgestelde vragen over de A-Klasse Limousine private lease

Wat kost een A-Klasse Limousine private lease?

Je kunt al een A-Klasse Limousine private leasen vanaf € 692 per maand. Hierbij zijn de kosten voor verzekering, belasting en regulier onderhoud inbegrepen. 

Waar kan ik meer informatie vinden over de A-Klasse Limousine?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de A-Klasse Limousine. Je kan hier bijvoorbeeld alles vinden over de beschikbare mogelijkheden in de prijslijst.

Is de Mercedes-Benz A-Klasse Limousine ook beschikbaar als Plug-in Hybrid?

De A-Klasse Limousine is ook verkrijgbaar als A 250 e, deze uitvoering is uitgerust met een elektromotor in combinatie met een verbrandingsmotor. Dankzij de accu kan deze Plug-in Hybrid vele kilometers afleggen in 100% elektrische modus, zonder uitstoot en in optimaal comfort.