Rijd zorgeloos een Mercedes-Benz GLB met private lease

De Mercedes-Benz GLB biedt jou de fraaiste vorm van vrijheid. Royale ruimte is dusdanig volledig nieuw vormgegeven waardoor jij over talloze mogelijkheden beschikt. Tevens sluit het interieur perfect aan op jouw levensstijl, mede door de verschuifbare tweede rij zitplaatsen.

Met private lease van Hedin Automotive rijd je zorgeloos in een nieuwe Mercedes-Benz GLB voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder vrijblijvend jouw tarief en vraag een proefrit aan.

Als je voor een private leaseauto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz GLB private lease modellen

Door en door doordacht

Elke lijn en elk detail met één doel: zo veel mogelijk ruimte bieden. Een opvallend detail is de zwevende widescreen cockpit, afgeleid van de A-Klasse. De GLB is klaar voor elk avontuur dankzij verschillende functionaliteiten. De tijd achter het stuur is jouw eigen tijd, dus ontspan en kom veilig en uitgerust aan op je bestemming. De GLB is een echte SUV, dus ook op onverharde wegen kun je met het veiligheidsconcept gerust op weg.

Interesse in het private leasen van de Mercedes-Benz GLB? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Mercedes-Benz GLB zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe leaseauto. 

Veelgestelde vragen over de GLB private leasen

Wat kost het privé leasen van een Mercedes-Benz GLB?

Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive lease je al een GLB vanaf € 808 per maand.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mercedes-Benz GLB?

Meer informatie over de GLB vind je op de modelpagina op onze website. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.

Welke uitvoeringen kent de Mercedes-Benz GLB?

De GLB is leverbaar in Standaard, Style, Progressive en AMG Line.