Carrosserieproducten voor iedere bedrijfswagen

Geef jouw bedrijfswagen net dat beetje extra en kies voor carrosserieproducten en uitbreidingen zoals imperialen, dakdragers, sidebars of speciale signalering. Liever je bedrijfswagen uitbreiden met een dubbele cabine, een gesloten laadbak of rolstoellift? Ook dat is mogelijk!

We helpen graag bij verrijken van het exterieur van jouw bedrijfswagen. Maak je wagen compleet en neem contact met ons op!

Accessoires voor het exterieur: imperiaals, dakdragers, sidebars en opstappers

Bij ons kun je terecht voor het installeren van allerlei accessoires voor het exterieur van jouw bedrijfswagen. Hiermee vergroot je de functionaliteit, veiligheid en de bescherming van jouw bus. Zo installeren wij imperiaals en dakdragers van RVS, staal en aluminium voor het praktisch en veilig vervoeren van extra lange materialen en kun je bij ons kiezen uit verschillende sidebars en opstappers zoals rearbars, bullbars, treeplanken en achteropstappers. Zo is je bedrijfswagen optimaal beschermd tijdens het laden, lossen en inparkeren en geef je je bus een extra stoere uitstraling!

Optische signalering voor iedere bedrijfswagen

Werk je vaak ’s nachts of sta je in de avonduren langs de weg? Kies voor veiligheid en zorg voor maximale zichtbaarheid met de juiste verlichting zoals onze daksets, zwaai-, flits- en/of knipperlichten.

We maken onderscheid tussen primaire en secundaire verlichting voor je bedrijfswagen. Primaire signalering zijn volledige daksets en zwaailampen. Deze laten je bedrijfswagen opvallen en geven aan dat het een speciaal voertuig is.

Secundaire verlichting voor je bedrijfswagen zijn bijvoorbeeld inbouw flitsers, die een aanvulling vormen op de eerste categorie. Deze filters kunnen wij onder andere in de grille van je bedrijfswagen verwerken.

 Met onze optische signalering val je op en voldoe je aan de laatste regelgeving van de EU. Wij leveren de producten, bouwen de verlichting zorgvuldig in en zorgen voor een eenvoudige bediening. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

Breid je bedrijfswagen(s) uit met onze carrosserieproducten

Hedin Automotive heeft een uitgebreid aanbod van standaard uitbreidings- en opbouwartikelen voor bedrijfswagens bij elkaar gebracht. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten waarmee je de inzetbaarheid, het comfort en de veiligheid van je bedrijfswagen kunt vergroten. Zo installeren wij imperialen, sidebars, opstappers, optische signalering zoals zwaailampen en andere carrosserieproducten zoals dubbele cabines, gesloten laadbakken, laadkleppen, oprijplanken, rolstoelliften, ramps, opstaptredes en luchtvering.

Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor jouw wens via onderstaand contactformulier.

Heb je een speciale wens of vraag? We denken graag met je mee!

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden. 
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over onze carrosserieproducten voor het exterieur van bedrijfswagens

Kan Hedin Automotive ook laadliften en laadkleppen leveren?

Ja, wij monteren laadkleppen en hef- en til hulpen/liften, zodat voor iedere berijder omstandigheden worden gecreëerd die in overeenstemming zijn met ARBO-wetgeving.