Korting op een nieuwe Citan of Vito

Het rijden in een nieuwe Mercedes-Benz Citan of Vito is bij Hedin Automotive nu nóg aantrekkelijker. Profiteer tijdelijk van maar liefst €2.750,- korting op de compacte Citan of veelzijdige Vito. Het voordeel bestaat uit €500,- extra inruilpremie én drie keer €750,- korting op een servicecontract complete, financial lease en verzekering.

Geniet van de voordelen die de Citan en de Vito jou te bieden hebben. Kies voor ruimte, comfort en betrouwbaarheid. Weet jij nog niet welke bedrijfswagen van Mercedes-Benz bij jou past? Wij voorzien jou graag van een passend advies of bereken alvast de inruilwaarde van jouw huidige bedrijfswagen.

Korting op een Mercedes-Benz Certified bedrijfswagen

Profiteer nu bij Hedin Automotive van grote kortingen op onze brede voorraad gebruikte bedrijfswagens. Naast het grote voordeel geniet jij bij aanschaf ook van drie jaar gratis onderhoud op jouw nieuwe collega. Het kwaliteitslabel Certified geeft aan dat iedere Mercedes-Benz bedrijfswagen op 100 belangrijke punten gecontroleerd is. Kies voor veel zekerheid tegen een scherpe prijs, die nu nóg voordeliger is.

Kies jij voor de Citan, Vito of Sprinter? Wij geven jou graag een passend advies.

Mercedes-Benz bedrijfswagen voorraad

Ben je direct op zoek naar een Mercedes-Benz Citan of Vito? Zoek niet verder. In onderstaand overzicht vind je alle Mercedes-Benz Vito en Citan bedrijfswagens die wij op voorraad hebben staan, zowel nieuwe als tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz VoorjaarsDeals

Wat houden de VoorjaarsDeals exact in?

De VoorjaarsDeals gelden zowel voor een nieuwe als gebruikte bedrijfswagen. Kies jij voor een nieuwe Citan of Vito? Dan profiteer jij nu van €2.750,- korting. Als jij opzoek bent naar een gebruikte bedrijfswagen dan geniet jij van groot voordeel op een aantal geselecteerde gebruikte bedrijfswagens.

Wat betekent Mercedes-Benz Certified?

Mercedes-Benz Certified is het kwaliteitslabel voor een gebruikte Mercedes-Benz die maximaal 6 jaar oud is en maximaal 150.000 kilometer gereden heeft. Elke Certified occasion is gecontroleerd op maar liefst 100 essentiële punten.

Kan ik mijn huidige auto ook inruilen voor een Mercedes-Benz bedrijfswagen?

Ja, dat kan. Ben je benieuwd naar jouw inruilwaarde? Laat deze dan eenvoudig berekenen en ontvang binnen 2 minuten een indicatie in je mailbox.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig t/m 30/06/2023.