Voordelig het nieuwe jaar in met een Citan of Vito

Het harde werken van het afgelopen jaar wordt beloond: bij Hedin Automotive profiteer jij nu tijdelijk van groot nieuwjaarsvoordeel op een nieuwe Mercedes-Benz Citan of Vito. Jouw voordeel op de Mercedes-Benz Citan en de Vito bedraagt €2.750,-. Deze korting bestaat uit drie keer €750,- korting op een servicecontract, verzekering en de verlengde garantie en uit €500,- extra inruilpremie. Ga voordelig het nieuwe jaar in en geniet van de voordelen die een Mercedes-Benz bedrijfswagens te bieden heeft. Comfort, ruimte én betrouwbaarheid. 

Wij voorzien jou graag van passend advies welke bedrijfswagen van Mercedes-Benz bij jou past.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Jouw ideale collega is een Mercedes-Benz

Kies jij voor compact en wendbaar in de stad of een echte alleskunner die jou en jouw bedrijf verder brengt? Zowel de Mercedes-Benz Citan als de Vito brengt zijn eigen voordelen met zich mee. De Citan beschikt naast de hoge functionaliteit en veelzijdigheid over een zeer uitgebreide veiligheidsuitrusting, zo rijd je ontspannen en veilig door de stad. Met de Vito ga jij geen enkele uitdaging uit de weg. Ideaal voor het vervoeren van goederen, materialen, gereedschappen en machines. 

Ontdek bij Hedin Automotive welke bedrijfswagen bij jou past. Bekijk de Citan en Vito.

Mercedes-Benz Citan en Vito voorraad

Ben je op zoek naar een Mercedes-Benz Citan of Vito? Zoek niet verder. In onderstaand overzicht vind je alle Mercedes-Benz Vito en Citan bedrijfswagens die wij op voorraad hebben staan.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Stern?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?
Actievoorwaarden

Deze actie is geldig t/m 30/04/2023.